Ana Sayfa GÜNCEL OFFROAD RÜZGARI FATSA’YI COŞTURDU

OFFROAD RÜZGARI FATSA’YI COŞTURDU

285
0
Paylaş

Karadeniz Offroad Kupasının 2. Ayağı ilçemizde gerçekleşti. Fatsa Offroad Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlara, 15 ilden 25 araç katıldı. Demas Kavşağı karşısında Fatsa Belediyesi Dolgu alanında gerçekleşen yarışlar nefes kesti.

S2, S3 ve S4 klasmanlarından 4 tur seklinde oluşan yarışmada katılımcılar, en iyi sürede parkuru tamamlamak için mücadele verdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın katılımlarıyla gerçekleşen yarışlarda, Fatsa protokolü ve vatandaşlardan da büyük ilgi vardı.

Alanı tamamıyla dolduran vatandaşlar, yarıştan büyük keyif aldıklarını ve böyle etkinliklerin Fatsa’ya ayrı bir atmosfer kattığını dile getirdiler.

Fatsa Offroad Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan, “Ülkemizin 15 il ve ilçesinden yarışmamıza katılım sağlandı. Gerçekten heyecanın ve adrenalinin üst seviyelerde olduğu yarışımızda, parkurumuz özel olarak hazırlandı. Yarış boyunca yarışmacılarımız parkurlarda zorluklar çekse de kıyasıya mücadele edildi. Türkiye birincileri yarışmalara katıldılar ve katılım bizleri çok memnun etti. Seyircilerin katılımı bizleri memnun etti. Bundan sonra her yıl bu etkinlikleri gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Yarış sonunda Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran tarafından dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here