Ana Sayfa GÜNCEL Nüfus Müdürlüğü Yenilendi

Nüfus Müdürlüğü Yenilendi

4413
0
Paylaş

İçişleri Bakanlığı Konsept Nüfus Müdürlüğü projesi kapsamında, Fatsa Nüfus Müdürlüğü yenilendi. Karadeniz de ikinci, Ordu Bölgesinde ilk olan Fatsa Nüfus Müdürlüğü Konsept Nüfus Müdürlüğü projesiyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Karadeniz Bölgesinde Konsept Nüfus Müdürlüğü projesi Trabzon’un ardından ikinci kez Fatsa’ya yapıldı.

2019 yılı Aralık ayında Fatsa İlçe Nüfus Müdürlüğünün projesini oluşturduklarını dile getiren Nüfus Müdürü Murat Süsün, “Vatandaşımızın memnuniyetinin artırılması ve daha iyi hizmet verebilmek adına müdürlüğümüzde yeni konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında tadilatı bitirerek yeni yüzüyle hizmet sunmaya başladık. Daha geniş, daha ferah alanda bire bir hizmet sunacağız. Her zaman olduğu gibi vatandaş memnuniyeti birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir. İşimizi severek yapıyor ve empati kurarak çalışıyoruz. Her vatandaşımızın her talebini yerine getirmemiz mümkün değildir. Ancak, ne yapması gerektiği, işin nasıl yapılacağı tek tek izah edilmektedir. Amacımız bu nezih alana gelen tüm vatandaşlarımızın mutlu ve güler yüzle ayrılmasıdır.” dedi.

Eski Nüfus Müdürlüğü alanında kasvetli bir ortam olduğunu dile getiren İlçemiz Nüfus Müdürü Murat Süsün, “Ben 2019 yılında şahsım olarak müdürlüğümüzün projesini hazırlamaya öncü oldum. Önceki alanımızda vatandaşımız dar ve kasvetli bir alanda hizmet veriyorduk. Artık personelimiz ve vatandaşımız ferah ortamda oldukları için memnuniyet duyuyorlar. Ayrıca önceki yapımızda birimlerimiz ayrı ayrı odadalardı. Şuanda kendi büromda içinde olmak kaydıyla tüm birimlerimiz aynı alanda. Yeri geliyor büromda tüm alanı kontrol edebiliyor, yardım bekleyen vatandaşlarımızın anında yanlarına giderek sorunlarını dinliyorum. Proje hayata geçtikten sonra vatandaşlarımız alanın yenilenmesinden duydukları memnuniyeti söylüyorlar.” diye konuştu.

İlçe Müdürü Murat Süsün, “Fatsa Nüfus Müdürlüğüne bu tadilatı yapma imkanını sağlayan başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürümüz Sayın Şefik Aygül’e, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Fatsa Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran’a, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürümüz Sayın Yusuf Mercan’a teşekkür ederim.”

Haber: Gökçe Yeşiller Demirbaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here