Ana Sayfa GÜNCEL Nil Bulut Kreşi ve Nil Spor Okulu Yeni Sezona Hazır

Nil Bulut Kreşi ve Nil Spor Okulu Yeni Sezona Hazır

320
0
Paylaş

Fatsa Nil Spor Okulu ve Nil Bulut Kreş sahibi Nilüfer Türk, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı yeni dönem tanıtımı nedeniyle Fatsa Basını ile bir araya geldi.  

Düzenlenen programda Gürcü mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini misafirlerine hazırlatan Nilüfer Türk, etkinliğe gelen basın mensuplarına elleriyle sunum yaptı.

Eğitime kapalı oldukları süreçte hem Nil Spor Okulunda yenilikler yapan hem de Nil Bulut adıyla ilçemizde yeni bir kreş kazandıran Nilüfer Türk, “Pandemi nedeniyle bir buçuk yıl boyunca eğitimde belli bir aksamalarımız oldu. Umuyoruz ki 1 Eylül itibariyle eğitim- öğretime başlar ve kesintisiz olarak devam ederiz. Pandemi öncesinde 200 tane spor öğrencimiz vardı. Pandemi sürecinde de boş geçirmedik ve hem spor okulumuzda fiziki şartlarını yenileyip, geliştirerek hem de Nil Bulut Kreşimizi yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırladık. Öyle ki eğitimin olmadığı dönemde gelen öğrencilerimizin fiziksel aktivitelerini daha iyi yapabilmeleri, kendilerini daha iyi hissetmeleri ve velilerimizin de gözü arkada kalmadan çocuklarını emanet edebilecekleri daha nezih ve daha konforlu bir ortam oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu yılın en iyi şekilde geçmesi adına eğitmen kadromuzu da güçlendirerek yeni eğitim yılına hazır olarak bekliyoruz.” dedi.

Çok cici ve butik bir kreş olacağını söyleyen Nilüfer Türk, “Spor okulumuzda jimnastik, bale ve tekvando olarak devam ediyor. Umuyorum ki bu sezonda da 200 öğrencimiz ile güzel bir eğitim yılı olsun. Kreşimizde de 3-4 ve yaşlardan bir sınıfımız olmak üzere 3 sınıfımız olacak. Tam ve yarım gün olmak üzere kreşimizde miniklerimizi ağırlayacağız. Nil Bulut Kreşimizde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bizlere bir kontenjan belirliyor. Bu kontenjana göre Nil Bulur Kreşimizde 40 öğrencimizi görürüz diye umut ediyorum.” diyerek, tanıtım yemeğine katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here