Ana Sayfa GÜNCEL Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler Görüşüldü

320
0
Paylaş

Yaklaşan kış mevsiminde genel hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek risklerin azaltılması amacıyla alınacak tedbirleri görüşmek üzere Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Zafer Karamehmetoğlu, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, İlçe Kaymakamları video konferans yoluyla, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kış mevsiminde alınacak tedbirler ele alındı.

Yaklaşan kış mevsiminde bir olumsuzluk yaşanmaması için kurumların işbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket etmelerini isteyen Vali Tuncay Sonel, “Okullarımız açıldı ve okul servislerimiz şehir trafiğinde yerini aldı. Çok şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Ancak, başta okul servislerimiz olmak üzere ticari araçlarımızı daha sık kontrol edeceğiz ve denetleyeceğiz. Çünkü onlar can taşıyorlar. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle araçlarının bakımlarını iyi yapacaklar. Kış lastiklerini takacaklar. Kar yağışının olduğu zamanlarda yolları ulaşıma açık tutacak tedbirleri ve önlemleri önceden alacağız. Olası elektrik kesintilerine karşı yeterli düzeyde arıza giderme ekibini bulunduracağız. Kazasız, belasız bir kış dönemi geçiririz inşallah. Kışın ağır şartlarında görev yapan kamu görevlilerimize de kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.   

Toplantıya katılan kurum yöneticileri, kış mevsiminde alınması gereken tedbirler, önlemler konusunda görüş, öneri ve düşüncelerini dile getirdiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here