Ana Sayfa GÜNCEL Kilo Verme, Sigara Bırakma ve Daha Fazlası

Kilo Verme, Sigara Bırakma ve Daha Fazlası

698
0
Paylaş

İşletmeciliğini Dudu Özmaden’in yaptığı Fatsa Rezonans Danışmanlık Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Fatsa Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu Caddesi Aydemir İş Merkezinde bulunan Rezonans Danışmanlık Merkezi,  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, siyasi parti ve stk temsilcilerinin katılımıyla yapılan açılış töreni ile ilçemizde hizmet vermeye başladı.

Yaşam Koçu olan Dudu Özmaden, açılışa katılan herkese teşekkür etti ve Rezonans Danışmanlık Merkezinde sunulan hizmetleri şu şekilde açıkladı.

Özmaden, “Fatsa Rezonans Danışmanlık olarak Yaşam Koçluğu ve kişinin iyilik halinin arttırılması, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sağlıklı bir şekilde kilo vermesi ve ruhsal olarak dengelenebilmesine yönelik koçluk ve rezonans uygulamaları yapmaktayız. Fayda sağladığımız konuların basında sigara bırakma ve kilo verme geliyor. Kullandığımız yöntemlerle diyet yapmak işkence olmaktan çıkıyor. Diyet yapmak ve kötü alışkanlıklarımızdan (sigara, alkol,madde bağımlılığı, karbonhidrat, tatlı, cips,kola vs..) vazgeçmek birçok zaman kolay değildir ve kesinlikle psikolojimizle de ilişkili bir durumdur. Bu noktada kişisel koçluk birlikteliğinde rezonans terapileri ile çok yardımcı oluyor ve hatta kişiye göre eğer gerektiğini hissediyorsak farklı yöntemleri (Bach çiçekler, Accsess  The Bars  vs)  de ekliyoruz. Wellness kapsamındaki cihazlar yardımını alarak sunduğumuz bu hizmet kişilerin hem kolay hem de sağlıklı şekilde zayıflayabilmesi ve kötü alışkanlıklarını bırakabilmesi konusunda çok değerli bir fırsat sunuyor.

Rezonans uygulamaları ile psikolojik sorunlarda da yardımcı oluyoruz. Herhangi bir ilaç ya da kimyasal kullanılmadan, hiçbir yan etkisi olmayan Rezonans uygulamaları Dünyada da oldukça yaygın. Terapiler yaklaşık 45-50 dk sürüyor.Kilo vermekte zorlanan fakat kilo vermek isteyen, kötü alışkanlıkları ve bağımlılıklarından zorlanmadan vazgeçmek isteyen herkesi Fatsa Rezonans Danışmanlık merkezine bekliyoruz. Herkese bol sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here