Ana Sayfa GÜNCEL Kermesten Kazanılanla, Üniversite Öğrencilerine Burs Sağlanacak

Kermesten Kazanılanla, Üniversite Öğrencilerine Burs Sağlanacak

836
0
Paylaş

Damla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üniversite öğrencileri yararına, 5 gün boyunca hizmet verecek gıda kermesi düzenliyor.

Açılışını Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yiğit, Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Uçar, Fatsa Giyim Eşya Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu’nun yapmış olduğu kermeste el emeği yemekler davetlilere sunuldu.

Damla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şule Kibar, “Dernek olarak üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenlediğimiz kermesimiz bugün açıldı ve cumartesi gününe kadar devam edecek. Öğrencilere yardımda bulunmak isteyen tüm Fatsalı hemşerilerimizi düzenlediğimiz gıda kermesimize bekliyorum. Kermesimizde güzel gözlemelerimiz ve el yemeği yemeklerimiz mevcut. Fatsa halkının duyarlı olduğunu biliyor ve desteklerini de şimdiden yanımızda hissediyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum ve tüm Fatsalıları kermesimize bekliyoruz” dedi.

Kermes açılışına Fatsa siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, belediye başkan ve muhtar adayları katıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here