Ana Sayfa GÜNCEL Kaymakamlar Toplandı

Kaymakamlar Toplandı

1126
0
Paylaş

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan Eylül ayı Kaymakamlar Toplantısında; ilçelerde yapımı devam eden kamu yatırımları, KIRDES projesi kapsamında yapılan çalışmalar, kaçak yapılaşmanın önlenmesine yönelik tedbirler, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için alınacak tedbirler, trafik kazalarını önlemeye yönelik eylem planı kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemi, yardıma muhtaç vatandaşlara yapılacak yardımların zamanında ve süratli bir şekilde yapılması, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında yapılan ziyaretlerin sürdürülmesi, “Açık Kapı” ve “CİMER” başvurularının takibi ve hızla sonuçlandırılması konuları da ele alındı.

Toplantıda, mülki idare amirliği mesleğinin önemine değinen Vali Seddar Yavuz, ilçe kaymakamlarına bazı tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Mülki idare amirliği mesleğinin, bir onur mesleği olduğunu ifade eden Vali Yavuz, kaymakamlardan nezaket ve zerafet konusuna dikkat etmelerini, kendilerini geliştirmelerini, mesleğin vakarına uygun tutum ve davranış içerisinde olmalarını istedi.

Kaymakamlardan, önemli proje, faaliyet ve çalışmaları kamuoyu ile paylaşmalarını da isteyen Vali Yavuz, olabildiğince toplum içerisinde, halkla birlikte olmaya özen göstermeleri tavsiyesinde bulundu.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here