Ana Sayfa GÜNCEL Karataş, “Fatsa, Daha Fazlasını Hak Ediyor”

Karataş, “Fatsa, Daha Fazlasını Hak Ediyor”

652
0
Paylaş

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da en büyük sorunlardan biri olan çöp alanı konusunda kamuoyuna çağrı yaptı.

Başkan Karataş sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada;

“İLGİLİLERİN ve KAMUOYUNUN DİKKATİNE;

Yerleşim yerlerinin, şehirlerin birçok farklı sorunu olabilir; uzun yıllardan bu yana ilçemizde en büyük sorun olarak kendini gösteren meselelerden biri olan çöp sorununun son zamanlarda katlanılmaz bir hal aldığı, şehirde yaşam kalitesini olumsuz yönde oldukça etkilemeye başladığı herkesin malumudur. Yaptığımız araştırmalarda gördük ki şehrin yaşam alanı içerisinde “vahşi depolama” yöntemi ile çöp toplama alanları oluşturmak şeklinde uygulamalar artık neredeyse hiç tercih edilmemektedir. Tüm ülkede ender rastlanan bu durum Fatsa için de bir an evvel çözülmeyi beklemektedir.

Yanı başımızda bulunan Ünye ve Altınordu ilçelerimizde bu sorun Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulmuştur. Bu noktada çözüm sağlayan yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunarken aynı hassasiyetin kısa süre içerisinde Fatsa için de gösterilmesi gerektiğini vurguluyoruz çünkü, Fatsa’nın çöp sorunu sadece Fatsa’nın değil, Ordu’nun da bir sorunu olarak kabul edilmeli ve burada yaşanan mağduriyet tüm bölge halkının da mağduriyeti olarak değerlendirilmelidir.

Bölgenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak ilgililerden beklentimiz Fatsa’nın çöp sorununun çözümü ile ilgili takvimin hızlandırılması ve bu takvim sürecinin ivedilikle kamuoyu ile paylaşılıp kamu vicdanının rahatlatılması yönündedir.

Bizler her zaman olduğu gibi üzerimize düşen bir görev olduğunda Fatsa için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız, aynı havayı soluduğumuz herkesi Fatsa’nın havası, oksijeni, sağlığı için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya davet ediyoruz. Çünkü, her fırsatta vurguladığımız gibi Fatsa, daha fazlasını hak ediyor.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here