Ana Sayfa GÜNCEL İstanbul Kır Pidesi, Fatsa’da Açıldı.

İstanbul Kır Pidesi, Fatsa’da Açıldı.

1594
0
Paylaş

İstanbul Kır Pidesi; Akçabat, Erzincan ve Ordu’nun ardından dördüncü şubesini Fatsa’da açtı. Baba Yaşar Evin’ in önderliğinde Abdullah Evin ve iki kardeşinin 1996 yılına İstanbul’da Başlayan ticari faaliyetleri 1999 yılında vuku bulan büyük depremin ardından, ailenin ortak aldığı karar ile rotasını Karadeniz bölesine çevirerek, yirmi beş yılın ardından dört şubeli bir zincire dönüştü.

İstanbul Kır Pidesi’nin açılışına Ordu Vali yardımcısı Ekrem Yaman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Müftüsü Hamza Bayram, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İşyerinin açılışı öncesinde konuşma yapan Ordu Vali Yardımcı Ekrem Yaman “Ekmeğin aslanın ağzında değil midesinde olduğu bir devirde yaşıyoruz. Kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay. Hata yapıp iflas etmek daha da kolay. Dolayısıyla bu işyerine Allah uzun ömürler ve daimi müşteriler, yüz kızartıcı hatalar yapmadan asırlık bir müessese olmasını diliyorum. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizde dördüncü şube olarak yatırımlarını yaptığı kıymetli ortaklarımıza ilçemizde böyle kurumsal bir firma açtıkları ve istihdama katkı sağladıkları için teşekkür ederiz. İlçemizde onlara destek olabileceğimiz her konuda yanlarında olacağımızın sözünü veriyorum. Fatsa’mıza ve işyeri sahiplerine hayırlı olsun.” dedi.

Abdullah Evin gerek kendisi gerekse kardeşlerinin çekirdekten yetiştiğini ve şubelerin yönetilmesi hususunda birer patron değil bilakis kurum çalışanları gibi görev üstlendiklerini belirtti.

Evin, “ Ürünlerin temini ve üretim aşamasında işin başında bulunuyoruz. bizim sektörümüzde en önemli parametre, tartışmasız, lezzet ve yüzde yüz hijyen koşullarıdır. Bu ikisini asla taviz vermeden, başarılı bir işletmeciliğin anahtarıdır. Bu ikisi yoksa ya da tatmin etmiyorsa, ağzınızla kuş tutsanız başarılı olamazsınız. Öte yandan sunduğunuz hizmet kalitesi ve güvenin sürdürülebilir olması da bir zorunluluktur.” diye konuştu.

“Kurumumuzu tercih eden Fatsa’lı hemşerilerimiz göreceklerdir ki İstanbul Kır Pidesinde sözünü ettiğimiz koşullar aylar ve yıllar geçse de aynen devam edecektir. Bu bizim kurum tarihimizin bize bıraktığı en önemli miras ve deneyimdir. Fatsa tarihi coğrafyası ve parlak geleceği ile yatırım tercihimizde öne cıktı ve bu kararı alırken hiç zorlanmadık. İstanbul Kır Pidesi lezzetini Fatsa ‘ lı hemşerilerimizle buluşturmak için heyecan içindeyiz” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here