Ana Sayfa GÜNCEL İŞKUR’DAN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR

İŞKUR’DAN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR

3303
0
Paylaş

İŞKUR’a başvuru yapan vatandaşların sosyal medya üzerinden ve ya birebir olarak yapmış olduğu şikayetlerin ardından Fatsa MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, adeta isyan etti. Murat Kaçak, “bu milletin hakkını yemekten vazgeçin” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Mesajına “kamuoyu adına çağrımdır” diyerek başlayan Başkan Murat Kaçak açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Son günlerde kamuoyunda işkur üzerinden işçi alımları ile ilgili ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın müracaatlarında yapılan muamele ve davranışların vatandaşlarımızı derinden üzdüğü, bu konu ile ilgili yanlı davranıldığı, hatta kurumlara alınacak personellerin şimdiden belli olduğu, boşuna müracat etmeyin denildiği, şahsıma ve partimize gelerek hemşehrilerimiz tarafından bizlere bilgi aktarımda bulunuluyor.

Ben hemşerilerimiz adına yetkililere sesleniyorum. Bu milletin hakkını yemekten vazgeçin. Bırakın kimin şansı ise, kimin hakkı ise o istihdam edilsin, insanların ekmeği ile oynamayın, ÖLÜMDE var bilmiyorsanız hatırlatayım dedim” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here