Ana Sayfa GÜNCEL İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel afetinden büyük zarar gören Ordu’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel afetinden büyük zarar gören Ordu’da

918
0
Paylaş

O’nun Fatsa ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Soylu Fatsa’da ilk olarak saat 21 sularında Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Soylu burada selden zarar gören yatırımcılardan bir tanesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Ak Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’da eşlik ettiler.

 

 

Bakan Soylu’ya Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen zararla ilgili Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun Topkaya bilgiler verdi. Bakan Soylu Fatsa’da yine saldan büyük zarar gören yerlerden biri olan Yalıköy mahallesine gitti. Yalıköy mahallesinde evlerini su basan hane sakinlerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yanına gelen tüm mağdur vatandaşlarla özel olarak ilgilendi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya talimat verdi. Yalıköy mahallesinde evini su basan bir kadının “Engelli oğlumun cihazı sel suyuyla gitti” şeklinde dert yanarak ağlaması üzerine engelli annesini sakinleştiren Bakan Soylu, “Sen merak etme bütün mağduriyetleriniz giderilecek” dedi.

 

 

Yalıköy mahallesinde ayrılmadan önce bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bölgeye geldiğini belirterek, “Burada sevindirici olan bir can kaybının olmaması. Tüm birimlerimiz selle ilgili gerekli önlemleri almışlardı. Bütün hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Sabahtan itibaren bütün birimlerimiz hasar tespit çalışmalarına başlayacak ve vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here