Ana Sayfa GÜNCEL İbrahim Ant, “TEMFED Üyeliği Sayesinde Çoğu Konuda Söz Sahibi Olacağız”

İbrahim Ant, “TEMFED Üyeliği Sayesinde Çoğu Konuda Söz Sahibi Olacağız”

1129
0
Paylaş

Fatsa Emlakçılar Derneği, Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Emlakçılar Derneği Binasında gerçekleşen Olağan Genel Kurula çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Genel Kurulda gündem maddeleri ve tüzüğün okunmasının ardından Emlakçılar Derneği Başkan seçimi gerçekleştirildi. Eski Başkan Mehmet Onmuş’un istifasının ardından Yönetim Kurulu tarafından Başkan olarak atanan İbrahim Ant, seçime tek liste olarak katıldı.

Seçim sonrasında da Başkanlığı kesinleşen İbrahim Ant, Olağanüstü Genel Kurulun ve Seçimin Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) üyesi olmak amacıyla yapıldığını belirtti.

İbrahim Ant, “Normalde Fatsa Emlakçılar Derneği Başkan seçimimiz 3 yılda bir Aralık ayında yapılır. Biz şuanda Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonuna üye olabilmek için Olağanüstü Genel Kurul yaptık. Biz Emlakçılar Derneği olarak 300 kişilik bir Oda olma şansımız yok. Oda olmaya kalksak dahi sadece emlakçılar yetmiyor. Emlakçılar dışında başka işlerde çalışan kişilerinde buraya dâhil olması durumunda amacımızdan çıkmış gibi olacağız. Bu nedenle direkt olarak TEMFED üye olmak istiyoruz. Karadeniz Bölgesinde sadece Trabzon, Federasyona üye ve Allah nasip ederse ikinci olarak da Fatsa olarak biz üye olacağız. Ve federasyonun yetkilerinden faydalanmış olacağız. Bu bizlere çok faydalı olacak. Çoğu kurumda Emlakçı olarak geride kalıyoruz. Bazı durumlarda yok sayılıyoruz. Fakat TEMFED üyeliği sonucunda TEMFED’in vermiş olduğu yetki belgesi ve derneğimizin kaşesiyle beraber söz sahibi olacağız. Bu gibi birçok durumda Fatsa Emlakçılar Derneği olarak sorunlara çözüm olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada emlakçı arkadaşlarımız ile birlikte istişareler yaparak yolumuza devam edeceğiz.  Olağanüstü Genel Kurulumuza katılım sağlayan herkese bize güvendikleri ve inandıkları için teşekkür ederiz. Bundan sonra gereken ne ise yapacağımızdan emin olunsun.” dedi.

Emlakçılar Derneğine üye olmak isteyen emlakçı sayısının çok olduğunu belirten Başkan İbrahim Ant, “Şuanda derneğimize üye olmak ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde bizimle olmak isteyen çok sayıda emlakçı arkadaşımız var. Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Emlakçılar Derneğine üye olmak isteyen herkesin üyeliğini değerlendireceğiz.” diye konuştu.

İbrahim Ant Başkanlığında Fatsa Emlakçılar Derneği;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:                                                Denetim Kurulu Asil Üyeleri        

  • Mertol BIÇAKÇI                                                          – Mehmet ONMUŞ
  • Tolga YILDIZ                                                                –  Hüseyin PİRPİTOĞLU
  • Ertan ERDİK                                                                –  Enver ANT
  • Mehmet KARTAL

Yönetim Kurulu Yedekler:                                      Denetim Kurulu Yedekler:

  • Hüsam TÜRK                                                                – Gürsel ARTIŞ
  • Agah Murat AKDENİZ                                                  – Zikri KOÇ
  • Dursun ÖZKAN                                                              – Pınar GÜL
  • Birol TORGAN
  • Ertan ESER

Haber: Gökçe YEŞİLLER/ MİR KUZEY GAZETESİ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here