Ana Sayfa GÜNCEL Gündoğdu Toprak Kaymasının Yaşandığı İkizce Seymenli Mahallesini Ziyaret Etti

Gündoğdu Toprak Kaymasının Yaşandığı İkizce Seymenli Mahallesini Ziyaret Etti

866
0
Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu afetten yoğun olarak etkilenen bölgelere giderek incelemelerde bulundu. Gündoğdu İkizce’deki heyelanda hayatını kaybeden Bayram Sekmen’in evini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Bayram Sekmen’in Ailesine Taziye

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Faruk Zavalsız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şahin ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile İkizce İlçesi Seymenli Mahallesi’nde yoğun yağmurdan dolayı meydana gelen heyelanın altında kalarak hayatını kaybeden Bayram Sekmen’in (56) evini ziyaret ederek, ailesine taziye dileklerini iletti. Gündoğdu, Bayram Sekmen’in arama kurtarma çalışmalarında üstün çaba gösteren Ordu, Samsun, Sivas AFAD ekiplerine, Jandarma, UMKE ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Teyakkuz Halinde Olmalıyız”

Gündoğdu yaptığı açıklamada “Coğrafi şartların zor olduğu ilçelerimiz olan Çaybaşı ve İkizce ilçelerimizde önemli derecede maddi hasarın oluştuğunu gördük. Belediyelerimizin yapmış olduğu altyapı çalışmaları büyük zarar görmüş. Yıkılan köprüler ulaşımı aksatıyor. Bu aksaklıklar Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığımızca çözülüyor. Ordu’yu etkisi altına alan bu sağanak yağışlar karşısında hemşehrilerimizin sürekli teyakkuz halinde olmasında fayda var.” dedi.

Devletimiz Ordulu Hemşehrilerimizin Yanında

Hala yağışın taşkınların ve toprak kaymalarının yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde afetten en fazla etkilenen bölgeleri ziyaret ederek Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, İlçe Başkanı Adem Genç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Faruk Zavalsız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu. İlçedeki kriz merkezini ziyaret ederek, Çaybaşı Kaymakamı Ali Recei Yerlikaya’dan bilgi alan Gündoğdu esnaflarla ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here