Ana Sayfa GÜNCEL “Fatsa’ya İyi Hizmetler Sunmak İstiyorum”

“Fatsa’ya İyi Hizmetler Sunmak İstiyorum”

609
0
Paylaş

2019/268 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Fatsa Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran 09 Eylül 2019 Pazartesi günü görevine başladı.

İstanbul Avcılar Kaymakamlığı görevinden Fatsa Kaymakamlığına atanan Ömer Lütfi Yaran, Fatsa’ya gelerek görevinin başına geçti. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Kibar, “Fatsa’mız için yerel yönetimler olarak işbirliği içerisinde güzel hizmetlerde bulunacağız. Fatsa’mızı gelmiş olduğu noktadan daha ileri noktalara taşımak ortak amacımız. Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

Fatsa Kaymakamı Lütfi Yara, ziyaretine gelenlere teşekkür etti. Kendisi hakkında bilgi veren Kaymakam Yaran, “Fatsa ilçemize atanarak göreve başladım. Aslen Trabzonluyum ve Fatsa ilçemiz bana yabancı sayılmaz. Giresun Tirebolu ve Ordu ilçemizin Çaybaşı ilçesinde kısa bir dönem kaymakamlık yaptım. Fatsa coğrafyasını iyi biliyorum. Fatsa ilçemize yeni görevim hayırlı olsun. Fatsa’ya iyi hizmetler sunmak istiyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here