Ana Sayfa GÜNCEL FATSA’YA GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI MÜJDESİ

FATSA’YA GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI MÜJDESİ

2237
0
Paylaş

“YENİ YATIRIMLAR FATSA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR, FATSA’YA KAZANDIRILAN YENİ GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’ya İl tipi Gençlik Merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahası yapılacağının müjdesini verdi.

 Bir dizi ziyaret ve programlar için Ordu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Valilik’te gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’ya kazandırılan gençlik ve spor yatırımlarının müjdesini verdi. Yeni yatırımların Fatsa’ya hayırlı olmasını dileyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  Fatsa’ya İl tipi Gençlik Merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahası yapılacağını söyledi.

“FATSA’MIZA YENİ YATIRIMLAR HAYIRLI OLSUN”

Çocuk ve gençlere sağlanacak her imkanın aydınlık yarınların teminatı olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar, geleceğimiz, umudumuz ve yarınlarımızın güvencesidir.  Biz, çocuk ve gençlerimize yaptığımız yatırımları geleceğe yaptığımız yatırımlar olarak görüyoruz. Genç bir nüfusa sahip Fatsa’mızda yatırımlarımızı daha çok çocuk ve gençlerimize ayırdık. Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz.  Bu manada, Fatsa’mızın sosyal anlamda daha da gelişmesi, sporun tabana yayılması, daha fazla çocuğumuzun ve gencimizin sportif faaliyetlerden faydalanması için önemli adımlar attık.  Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleriyle Ordu Valiliğimizde gerçekleştirdiğimiz toplantıda Fatsa’mıza, İl tipi Gençlik Merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahanın yapılması kararlaştırıldı. Gençlik Merkezimiz ve diğer yatırımların Fatsa’ya kazandırılmasına olur veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Ordu Milletvekillerimiz Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, İl Başkanımız Halit Tomakin, İlçe Başkanımız İsa Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e, bürokratlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve Fatsalı hemşehrilerim adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here