Ana Sayfa GÜNCEL FATSA’NIN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLİYOR

FATSA’NIN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLİYOR

14546
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim vaatlerinden biri olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri Projesi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Toplam 9000 m² alan üzerinde 7.910 m²si kapalı pazar yeri olarak planlanan proje, 246 adet satış biriminden oluşacak.

246 ADET SATIŞ BİRİMİ YER ALACAK

Fatsa ilçesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan kapalı pazar yeri, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle gideriliyor.

246 adet satış biriminin yer alacağı pazar yerinde, 750 m²lik alanda peyzaj imalatları yapılarak; içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları, 20 araçlık otopark ve sert zemin imalatları, 100 m uzunluğunda betonarme istinat duvarı, çevre aydınlatma işleri ve elektrik tesisatı imalatları yapılacak.

PAZAR ESNAFI HAK ETTİĞİ BİR ALANA KAVUŞACAK

Fatsa ilçesi Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek projede temel alt dolgu imalatını sürdüren ekipler ardından üstyapı imalatına başlayacak. Ata Caddesi’ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından çalışmalara hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda kapalı pazar yerini hizmete sunarak pazarcı esnafını hak ettiği bir pazar yerine kavuşturmayı amaçlıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here