Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa’nın İlk Çikolata Butiği Açıldı

Fatsa’nın İlk Çikolata Butiği Açıldı

1766
0
Paylaş

İşletmeciliğini Birben Özel’in yaptığı 1ben Special Chocolate Coffee Butik açılışı gerçekleşti. 1ben Special Chocolate Coffee butik el yapımı çikolata üzerine kafe olarak Fatsa’da ilk olma özelliği taşıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş’ın katılımıyla açılışı gerçekleşen 1ben Special Chocolate Coffee,  yoğun oldu. Fatsa’da ilk olma özelliği taşıyan çikolata butiğine ilk günden ilgi büyüktü.

Her gün taze pastaların ve el yapımı çikolataların olduğunu dile getiren Birben Özel, “Lisans eğitimimi Grafik Tasarım Bölümü üzerine yaptım. Ve uzun yıllar mesleğimi icra ettim. Daha sonrasında da ilgi alanım olan Çikolata üzerine eğitimler alarak bu mesleğe yöneldim. Katıldığım kurslarla sertifikamı alarak Fatsa’da çikolata evini açmaya karar verdim. Kahve ve çikolatanın insanlar tarafından çok fazla tercih ediliyor olması da kafe açma isteğimi daha da arttırdı. Her gün el yapımı taze kek ve pastalarla ve el yapımı çikolatalarla müşterilerimizi memnun etmek istiyorum. Tüm çikolata severleri 1Ben Special Chocolate Coffee’ye bekliyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here