Ana Sayfa GÜNCEL “Fatsa’nın Huzuru İçin Titizlikle Çalışıyoruz”

“Fatsa’nın Huzuru İçin Titizlikle Çalışıyoruz”

786
0
Paylaş

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, kurban bayramı öncesinde alınan tedbirleri açıkladı. Emniyet Müdürü Tolga Sipahi,  İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizin ve vatandaşların huzur ve güvenliği için titizlikle çalıştıklarını ve bayram öncesi her alanda tedbirlerin alındığını dile getirdi.

Kurban satıcılarının ve alıcılarının sahte para konusunda uyarıldığını söyleyen Tolga Sipahi, “Öncelikli olarak kurban pazarlarında sahte para ile ilgili hem orada satış yapan ve almaya gelen vatandaşlarımız Toplum Destekli Polisimiz tarafından broşürler dağıtılarak, uyarılardan bahsederek bilgilendirmeler yapıldı. Bunların dışında kurban bayramında olabilecek olaylara karşı devriye ekiplerimiz var. Özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde ve her sokağımızda ekip sayılarımız ve devriyelerimiz arttırıldı.” dedi.

Trafik Tedbirleri Arttırıldı.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi “Kurban bayramı öncesinde yoğunluk olabileceği nedeniyle hem trafik ekiplerimiz hem de takviye ekiplerimiz, her kavşağımızda görevlendirildi. Hem kazaların önlenmesi hem de vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yolculuk yapmaları için gerekli tedbirlerimiz alındı.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here