Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa’da Vosvoslar Otizme Dikkat Çekti

Fatsa’da Vosvoslar Otizme Dikkat Çekti

1037
0
Paylaş

Tüm Türkiye’de klasik Volkswagenlere gönül verenler Fatsa’da 7. kez düzenlenen şenlikte buluştular. Farklı il ve ilçelerden gelen vosvos tutkunları bir araya gelerek otizme farkındalık oluşturmak adına bir araya geldiler.

Vosvos Şenliğinin 7. düzenlemek için Fatsa’da buluştuklarını belirten FATVOS  kulüp Başkanı Akın Özel, “ 2 nisan otizm haftası ile 23 nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını birleştirdik. Ordu, Sivas, Trabzon, Rize, Giresun ve Samsun illerinden gelen vosvoscularla buluşmalarımızı gerçekleştirdik. Fatsa’da otizm ile ilgili okullarla bir araya gelerek etkinliğimizi çok daha duyarlı hale getirdik. Etkinliğimizi her yıl yapıyoruz ve her geçen yıl daha fazla katılım daha fazla oluyor. Vosvos Şenliğine ilginin artması çok sevindirici” dedi.

Etkinlik için teşekkürlerini ileten Akın Özel, Bbu etkinliği düzenlememizde bize destek veren Özel Eğitim Okul Sorumlusu Hakan Koç ve değerli öğretmen arkadaşlara;  izinler için Sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’ya ve kamp alanı için Fatsa Belediyesine teşekkür ederim. Her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleşen Vosvos Şenliği Kamp etkinliğimizde yakacağımız temin eden Orman İşletme Şefimiz Sayın Sevil Şen’e özellikle teşekkür ederim. ” diye konuştu.

Fatsa Hükümet Konağı önünde yoğun katılımın oluşmasıyla başlayan Vosvos Şenliği sonrasında Otizmli çocuklar ile birlikte Fatsa’da şehir turu atıldı ve sonrasında kamp yapıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here