Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa’da ÖNEM Projesi kapsamında bin 975 kişiye ulaşıldı

Fatsa’da ÖNEM Projesi kapsamında bin 975 kişiye ulaşıldı

614
0
Paylaş

Fatsa ilçesinde Özel Nedenlerin Engelleriyle
Mücadele(ÖNEM) Projesi kapsamında Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran başkanlığında toplantı gerçekleşti.

Fatsa Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ÖNEM Projesi kapsamında yapılması gereken konular ele alındı. Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele Projesi ile ilgili toplantıya katılan kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu başkanlarına bilgiler aktardı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, “Aile soruları, sağlık sorunları ve buna benzer sıkıntılar içinde olan çocuklarımızla ilgili proje yürütülüyor. 2 yıldır gerçekleşen projede önemli derece de başarılı olundu. Birçok öğrencimiz üniversiteye yerleşti. Onlara yardımcı olmak ve hayatlarını daha rahat yaşamaları için valiliğimiz öncülüğünde tüm ilçede ki kurumlar ve sivil toplum kuruluşları olarak hamilik görevlerimizi yapacağız. Fatsa’da ulaşım sayımız projede bin 975’dir” dedi.

Bu özel çocuklarımızın her sorunu ve isteğiyle toplumun ilgilenmesi gerekir diyerek sözlerine başlayan Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran , “Geçen yıl başlanıldı bu projeye. İlçemizde bin 975 öğrencimize ulaşılması sevindiricidir. Daha da üzerinde durmamız gerekiyor bu sorumluluk bizimdir. Üzerimize ne düşüyorsa Fatsa adına yapmaya hazırız” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here