Ana Sayfa GÜNCEL FATSA’DA DEV SPOR YATIRIMLARI YÜKSELİYOR

FATSA’DA DEV SPOR YATIRIMLARI YÜKSELİYOR

127
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi, geleceğe sahip çıkma adına gençlere ve çocuklara önemli yatırımlar yapıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan projeler kapsamında Fatsa’ya 6 adet halı saha, 6 adet basketbol voleybol sahası, bir adet yarı olimpik yüzme havuzu, bir adet il tipi gençlik merkezi, 3 adet tenis kortu ve 500 kişi kapasiteli bir adet sentetik çim saha yapılıyor.

GENÇLER SPORTİF FAALİYETLERDEN DAHA ÇOK İSTİFADE EDECEK

Fatsa Belediyesi, gençleri sportif faaliyetlerle buluşturmak amacıyla inşasına başladığı spor tesislerinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.  Gençlere spor bilincini oluşturabilmek ve sportif faaliyetlerden vatandaşların daha fazla istifade etmesi için hazırlanan spor tesisleri yükselmeye başladı.

“GENÇLERİN SPORTİF VE SOSYAL YAŞANTISINA DOKUNUYORUZ”

Geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlere yönelik yatırımlara ağırlık verdiklerini  söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye olarak birçok hizmetle çocukların ve gençlerin eğitiminden, sportif ve sosyal yaşantılarına dokunduklarını ifade etti.

“SPOR YATIRIMLARIYLA GENÇLERİN GELECEĞİNE YÖNELİK GÜÇLÜ ADMLAR ATIYORUZ”

Sporla geleceğe güçlü adım attıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Gençlerimizi önemsiyoruz. Genç bir nüfusa sahip olan şehrimizde yeni nesillerimizi spora yaptığımız yatırımlarla kazanıyoruz. Fatsamızda modern spor tesisleri inşa ederek, gençlerimize spor yapacakları alanlar kazandırıyoruz. Gençlik yatırımlarımız noktasında 6 tane halı saha, 6 tane basketbol sahası, 3 tane tenis kortu, bir tane kapalı yüzme havuzu, bir tane il tipi Gençlik Merkezi ve bir tane de 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha yapımına hızlı bir şekilde yapımına başladık.  Çalışmalarımız süratle devam ediyor. Halı saha, basketbol sahası ve tenis kortları yaz ayına kadar faaliyete girecek. Kapalı yüzme havuzu ve 500 kapasiteli sentetik çim saha yıl sonuna bitmiş olacak. Gençlik Merkezimiz de, önümüzde ki yaza kadar tamamlanmış olacak.  Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz.“ dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here