Ana Sayfa GÜNCEL “Fatsa Şaha Kalkacak”

“Fatsa Şaha Kalkacak”

814
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Fatsalı gazete sahiplerini ağırladı. Fatsa yerel medyası temsilcilerinin her biri ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştiren Başkan Güler, Fatsa’yı geniş bir yelpaze de ele almış oldu.

Mir Kuzey Gazetesi olarak İmtiyaz Sahibimiz Niyazi Yeşiller, Haber Müdürümüz Ve Gazete Genel Müdürümüz ile yer aldığımız görüşmede Başkan Güler ile gündeme dair konuları ele aldık.

Başta Oski Genel Müdürlüğünün Fatsa’ya getirilmesi noktasındaki çalışmaları için Başkan Güler’e teşekkürlerimizi iletirken, gelecek yarınlar hakkında bilgiler aldık.

Fatsa’nın başta Ordu ili olmak üzere Karadeniz’in cazibe merkezi olacağının altını çizen Başkan Güler, söz verdiği her işi yapacağını bir kere daha dile getirdi.

“Çöp Alanı Kalkacak”

Ayazlı mahallesinde bulunan, çöp döküm işlemi devam etmese de rehabilite edilmeyen alanın çevreye verdiği rahatsızlığı söylediğimizde, Başkan Hilmi Güler’den samimi açıklamalar geldi. Fatsa’nın böyle bir duruma önceden nasıl izin verdiğine şaşırdığını beliren başkan Güler, “Fatsa ya hiçbir şekilde yakışmayan alanı bir an önce oradan kaldırıyoruz” dedi.

Karayolu kenarındaki eski çöp alanı hakkında ki sorularımızı yanıtlayan OBB Başkanı Hilmi Güler, o alan konusunda projelerin tamamlandığını dile getirdi ve o alanın Karadeniz’in prestij projesi olacağını belirtti.

“Projeleri Hayata Geçireceğiz”

Sahil şeridi, meydan projesi, cıngırt kalesi gibi Fatsa’nın gündemi ilgilendiren birçok konuyu ele aldığımız görüşmede, Başkan Güler “verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız, Fatsa’yı şaha kaldıracak, adeta uçuracak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibardan övgüler ile bahseden Başkan Güler, “Fatsa böyle bir başkana sahip olduğu için şanslı, kendisi benimde sevdiğim bir başkan ve çok uyumlu çalışıyoruz, onunla Fatsa konusunda büyük ilkler yapacağız” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here