Ana Sayfa GÜNCEL FATSA, OSKİ İLE YENİLENİYOR

FATSA, OSKİ İLE YENİLENİYOR

296
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, OSKİ tarafından geride kalan 2 yıllık süre içinde Fatsa ilçesine 77 km’lik içme suyu, 15 km’lik kanalizasyon hattı, 3 km’lik yağmur suyu hattı, 1 adet içme suyu arıtma tesisi ve 1 adet içme suyu deposunun tamamlanarak faaliyete geçirildiğini söyledi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların 19 ilçede koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Güler, “ İlçelerimizi geleceğe hazırlama noktasında yapmış olduğumuz bu çalışmaları önemli görüyoruz. Eskimiş ve kullanım ömürlerini tamamlamış alt yapılar ile bir yere varamayız. Onun için ilçelerimizin alt yapılarını sil baştan modern alt yapılarla yeniliyoruz” dedi.

“FATSA’DA YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ”

Geride kalan 2 yıllık süre içinde Fatsa ilçesine önemli yatırımların hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Güler, “Göreve geldiğimiz günden itibaren her alanda ekiplerimizin hummalı çalışmaları devam ediyor. Özellikle içme suyu konusunda ilçelerimizin geçmişten gelen sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Fatsa ilçemize geçen 2 yıllık sürede toplam 77 km’lik içme suyu, 15 km’lik kanalizasyon hattı, 3 km’lik yağmur suyu hattı, 1 adet içme suyu arıtma tesisi ve 1 adet içme suyu deposunu tamamlayarak hizmete sunduk. Planlanan yatırım çalışmalarımız ile ilçemizin alt yapısını en modern yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here