Ana Sayfa GÜNCEL FATSA MHP’YE KATILIM ÇIĞ GİBİ

FATSA MHP’YE KATILIM ÇIĞ GİBİ

1598
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanlığının istikrarlı çalışma temposu vatandaşın takdirini toplarken, geleceğin aydınlık Fatsa’sının inşasında benim de katkım olsun diyerek elini taşın altına koymak isteyenler çığ gibi büyüyor. Partiye üye olmak isteyen vatandaşlarımız MHP Parti binasına akın aderken, Parti yönetimine girip aktif siyaset yapmak istiyoruz diyenler de hergün çoğalıyor.

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, siyaset zorlu ve engebeli bir yol. Biz bu yola yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte baş koyduk. Aynı şekilde herşeyimle bende aktif olarak bu memlekete hizmet etmek istiyorum diyen, sadece elini değil, gövdesini taşın altına koymaya hazır olan herkese kapımız ardına kadar açıktır.

Yeni Üyeleri Rozet Töreni ile Kamuoyuna Tanıtıldı

Murat Kaçak başkanlığında yeniden yapılanan MHP Fatsa teşkilatı hergün yeni katılımlarla büyümeye devam ederken, geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu’na yeni katılan üyelere rozetleri takılarak kamuoyuna tanıtıldı. Bu üyeler şu isimlerden oluşuyor. Dr. Abdullah Küçük, Barış Atmaca, Oğuzhan Gezer, Olcay Aka, Selim Ataoğlu, Uygun Taze, Mehmet Varlık, Hasan Şahin, Ömer Kale, Rafet Öcel, Engin Sözkesen, Tansu Kılıç, Fatih Sukas, Hasan Gagaloğlu, Selman Ay, Musa Ertürkmen.

Yeni Katılımlarla Daha da Güçlüyüz

30 Mart 2019’da yerel seçimlere gidileceğini hatırlatan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, partimize yeni katılımlarla her gün daha da güçlendiklerini belirterek şünları söyledi. Biz bu yola çıkarken, hiç bir beklentimiz olmadan samimi duygularla çıktık. Tek bir amacımız var, o da bu memlekete hak ettiği hizmeti sunabilmek. Bu birikim ve güç ise fazlası ile bizde var.

Desteğiniz ve Sevginizle Büyüyoruz

Bu memlekette doğmuş, bu memleketin tozu toprağı ile hemhal olmuş biri olarak, siyasete neden girdiğimi kimse sorgulayamaz. Fatsa sevgimi ve nasıl bir Fatsa hayal ettiğimi kimse tahayyül bile edemez. Bu minvalde her gün bana ve partime gelerek, destek olan, yanımızda olan, çalışmalarımıza katılan, yönetime girip aktif olarak çalışmalarımıza katkıda bulunan ve bulunmak isteyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Desteğinizle ve sevginizle büyüyoruz. Hergün daha da güçleniyor, gümbür gümbür geliyoruz. Partili partisiz ayrım gözetmeden, herkesle kucaklaşarak geliyoruz. Çünkü biz bu Fatsa’yı koşulsuz seviyoruz.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here