Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Kooperatiflerinden, Engin Tekintaş’a Ziyaret

Fatsa Kooperatiflerinden, Engin Tekintaş’a Ziyaret

1235
0
Paylaş

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Fatsa Madeni Eşya Sanatkârları Odası, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ile yönetim ve denetim kurulu ve Mir Kuzey Gazetesi olarak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı, makamında ziyaret ettik.

Ziyarette kooperatifler ve odaların, hizmet ve sorunları hakkında karşılıklı sohbetler gerçekleştirildi.

“Allah Utandırmasın”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde Engin Tekintaş’a tebriklerini bildiren Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya “Ben Ordu ve Giresun olmak üzere 20 Bin kayıtlı esnafımızın temsilcisiyim. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Bakanlarımızın toplantılarında bizlere yapılan bir çağrı sonrasında 4-5 otobüs kiralayarak toplantılara katılmış bir birimi temsil ediyorum. Bu neticede Ordu’muz için yapacağınız her olumlu hizmette arkanızda dimdik duracağımızın bilinmesini isterim. Sizlere görevinizde başarılar dilerim, Allah utandırmasın” dedi.

“Yapacağınız Hizmetlerden Eminiz”

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş: “Engin Bey’i geçmiş yıllardan bu yana tanıyorum. Altınordu Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı hizmetlerde ki gibi Büyükşehir Başkanlığında da hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum.  Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ordu için daha güzel bir hizmet yapacağınızdan eminiz ve sizlere güveniyoruz. Ordu ve ilçelerine yapacağınız hizmetlerde Kooperatifimiz başta olmak üzere bizler sizin yanınızdayız. Başkanlık görevinizde başarılar diliyorum.” diye belirtti.

Hedefimiz Milletimizin Güvenini Sağlamak”

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş: “Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ederim, hepiniz hoş geldiniz. Kooperatif ve Odalarda bulunan çok kıymetli üyelerimiz ve yöneticilerimiz bize verdiğiniz destek için ve milletimize olan güveniniz için hepinize başta şahsım olarak daha sonra da Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çok teşekkür ediyorum”

“Çalışmalarımızda ki amaç duyguları birlikte paylaşmak, eksikleri birlikte gidermek, hatalar varsa birlikte düzeltmek ve yanlış yapmamaya gayret göstermek olacaktır. Dolayısıyla bu güne kadar gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilçe belediyeleri olarak çalışma hedefimiz milletimiz güveni ve mutluluğunu sağlamak. Eksiğimizi biz hissetmiyorsak ve sizler bu eksiğin farkındaysanız lütfen hatırlatmanızı rica ediyoruz. Ama hiçbir şeyin sonsuz olduğunu kabul etmeyin. Hayatımız sonsuz olmadığına göre önemli olan burada yaptığımızın hesabını öbür dünyada vermenin huzuruyla hayatımızı sürdürebilmek için gayret ediyoruz. Geleceğin ne olacağı konusunda yapılan planlamalar belli bir karardan geçiyor. Sonuçta yapılan en doğru karar milletin kararıdır. Bu çerçevede 2019 yılına doğru giderken bizlerde üzerimize aldığımız sorumluluğu hiçbir aksaklığa meydan vermeden, geleceğe taşıma gayreti içeresindeyiz.” dedi.

Yapılan ziyarette Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya tarafından, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a çiçek taktim edildi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

 

Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi, Fatsa Madeni eşya Odası, Fatsa büyük sanayi sitesi Başkanı ve Fiskobirlik başkanı ile yönetim ve denetim kurulu olarak Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyarette bulunduk

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here