Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Kızılay’ı, Başkan Kibar’ı Ziyaret Etti

Fatsa Kızılay’ı, Başkan Kibar’ı Ziyaret Etti

883
0
Paylaş

KIZILAY YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN KİBAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Kibar’a yeni görevinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade eden Başkan Hocaoğlu görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca Başkan Hocaoğlu ve üyeler, Türk Kızılay´ın çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a bilgi verdi.

Başkan Hocaoğlu ziyarette  günümüz dünyasında, güler yüzlü iyilik hareketlerinin hem yerelde hem ulusal bazda hem de uluslararası çalışmalarda önemli bir iletişim aracı olduğunu belirterek,  “Yeni Türkiye hedefimizde bu anlayışımız gereği  nerede bir ihtiyaç sahibi var ise oraya iyiliği taşımalıyız. Sosyal politikalarımızı güçlendirdikçe, daha güçlü hale geleceğimizden hiç kuşkumuz yok.” dedi.

Türk Kızılay Şube Başkanı Hocaoğlu  ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Türk KızılayFatsa Şubesi’nin tüm çalışma ekibine sosyal sorumluluk projelerine verecekleri destekler için şimdiden Başkan Kibar’a teşekkür ettiklerini söylediler. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here