Ana Sayfa GÜNCEL FATSA KIZILAY ŞUBE BAŞKANI GÖKHAN HOCAOĞLU

FATSA KIZILAY ŞUBE BAŞKANI GÖKHAN HOCAOĞLU

2197
0
Paylaş

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi Olağan Kongresi 20.02.2019 tarihinde gerçekleşti. Tek liste olarak girilen seçimde şube başkanı Gökhan Hocaoğlu oldu.

3 dönem tüzüğüne takılarak başkanlığa aday olamayan Erdi Şevketoğulları kongre öncesi bir konuşma yaparak Kızılayı en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Şevketoğulları; “2010 – 2019 yılları arasında Türk Kızılayı Dernek Başkanlığı görevinde bulundum. Türk Kızılayı tüzüğü gereği 3 dönem görev yapanlar aday olamıyor bu sebeple aday olamıyorum ve görevimi yeni arkadaşlara devrediyorum. Türk Kızılayı Derneğini uzun yıllar boyunca en güzel şekilde temsil etmenin Fatsa’ya birçok kazanımlar katmanın haklı gururunu yaşıyorum. Yeni Görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Eski Yeni Demeden Herkesi Kucaklayacağız”

Tek liste halinde girilen seçimde başkan seçilen Gökhan Hocaoğlu yapmış olduğu açıklamasında eski yeni demeden herkesi kucaklayacaklarını belirtti. Hocaoğlu; “Bu gönüllülük esasına dayanan bir bayrak yarışı. Bizden önceki arkadaşların bu görevi layığı ile gerçekleştirdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte ise hep birlikte yapılması gerekenleri, yapılamayanları ya da eksik yapılanları tamamlayacağız. Bizler buraya mevki makam için değil, herkese faydası dokunan Kızılay’ın yaptığı ve yapacağı tüm güzelliklere destek olmak için göreve talip olduk. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Bizler bu devraldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirip, Türkiye’de örnek gösterileceğiz. Bugün gerçekleşen kurula gelip oy kullanan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Türk Kızılayı Fatsa Şubesinin yeni yönetimi şu listelerden oluştu.
1 – Gökhan Hocaoğlu (Başkan)
2 – Arif Şevki KURŞUN
3 – Naim FELEK
4 – Göktuğ PAK
5 – Engin YARAN
6 – Fatih ÖZDEMİR
7 – Engin BEKÇİ
8 – Mukaddes KISACIK
9 – Aziz TÖNGELLİ
10 – İbrahim ANT
11 – Elif GÜNGÖR
12 – Volkan KAÇAK
13 – Ahmet KARACI
14 – Halil ŞENDUR
15 – Erdoğan KISACIK
16 – Erol BAŞAR
17 – İsa ELMAS
18 – Barış TÖNGELLİ
19 – Abdulbaki YALIN

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here