Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Kaymakamı Değişti

Fatsa Kaymakamı Değişti

1499
0
Paylaş

Resmi Gazete ‘de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Fatsa İlçe Kaymakamlığına İstanbul Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran getirilerek, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı Trabzon Vali Yardımcılığına atandı

Ömer Lütfi Yaran kimdir ?

Kaymakam Sayın Ömer Lütfi YARAN, 09 Mayıs 1968 tarihinde Devrek’te doğdu. Ailesi aslen Trabzon ili Dernekpazarı ilçesindendir. İlk, orta ve lise eğitimini Devrek’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra 1994 yılında Çanakkale’de Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Ömer Lütfi YARAN Pehlivanköy, Şemdinli, Karaburun ve Oltu Kaymakamlığı; Yozgat Vali Yardımcılığı, Balıkesir Marmara Kaymakamlığı, Giresun Tirebolu Kaymakamlığı ve Konya Ereğli Kaymakamlığı görevlerinden sonra Eylül 2018 tarihinde İlçemiz Kaymakamlığına atanmıştır.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Çiğdem YARAN ile evli ve iki erkek çocuk babası olan Kaymakamımızın yabancı dili İngilizcedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here