Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Uyardı

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Uyardı

776
0
Paylaş

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte düğün ve deniz sezonu açıldı. İnsanların mutluluklarını paylaştıkları düğünlerde ve keyif almak için gittikleri denizlerde olumsuz ve üzücü olayların yaşanmaması adına Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde belli noktalara stantlar kurularak düğünlerde silah atma ve denizlerde ki boğulma-akıntı konuları hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, Atatürk Parkı, alışveriş merkezleri ve plajlarda Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek hem düğünlerde silah atılmaması hem de denizlerde akıntıya dikkat etmeleri konusunda bilgilendirme yapıldığını belirtti.

Emniyet Müdürü Tolga Sipahi,  “Yaz mevsiminin gelmesi ve deniz sezonunun açılması ile ‘boğulma olaylarının önlenmesi ve RİP akıntıları” hakkında bilgilendirme yaparak; denize girecek vatandaşların cankurtaran bulunan ve gerekli önlemlerin sağlandığı özel plaj alanlarını tercih etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın çeken akıntı alanlarında, dolgu bölgelerinde, rüzgarlı ve dalgalı havalarda, kontrolsüz şekilde denize girmemeleri can güvenlikleri açısından önem arz etmektedir.” dedi.

Ayrıca düğünlerde silah atılmaması konusunda vatandaşları uyaran Tolga Sipahi, “Sokak düğünlerinde, kutlamalarsa ve eğlence törenlerinde düşüncesizce silah kullanılarak vatandaşlarımızın yaralanmalarına veya hayatlarını kaybederek üzücü olaylara sebebiyet veriliyor. Bu konunun önüne geçmek amacıyla vatandaşlarımıza broşürler dağıtarak ve kurulan stantlarda bilgilendirerek dikkat çekiyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here