Ana Sayfa GÜNCEL FATSA BELEDİYESİ’NDEN KAR MESAİSİ

FATSA BELEDİYESİ’NDEN KAR MESAİSİ

166
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini aza indirmek için  çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Hafta başından bu yana meteoroloji tarafından yapılan uyarısı yapılan yoğun kar yağışının etkisi kendini gösterirken, Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde, 6 adet Greyder, 4 adet Loder, 10 adet Beko Loder, 2 adet tuzlama ve 4 adet arazi aracı olmak üzere 26 adet iş makinesi ve 45 personel ile hem kırsal mahallelerde, hem de ilçe merkezindeki yollarda ulaşımın aksamaması aralıksız çalışıyor.

“GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN TÜM EKİPLER SEFERBER“

Yolların kapanmaması ve ulaşımın aksamaması için tüm ekiplerin görev başında olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Meteoroloji tarafından hafta başından itibaren ülke genelinde etkisini göstereceğini söylediği kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm ekiplerimiz sahada görev yapmaktadır. Başta ana arterlerimiz olmak üzere, kırsal mahallerimizde tüm yollarımızı açık tutmak için ekiplerimiz yoğun bir çaba gösteriyor. Kar yağışı ile birlikte vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için tüm ekiplerimizi seferber ettik. 26 iş makinesi ve 45 personelimiz ile birlikte 7/24 sürekli sahada olacağız. ” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here