Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Belediyesi, Yeşillendirme Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Fatsa Belediyesi, Yeşillendirme Çalışmalarında Hız Kesmiyor

1102
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri Evkaf mahallesi Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki yeşil alana 200 adet fidan dikimi gerçekleştiriyor.


Bu sene içerisinde Palas sokak Parkı, Saka Sokak Parkı ve Mandıra Caddesi Ladin ve Çam Ormanında yeşillendirme çalışmaları yapan Fatsa Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri şimdide Evkaf mahallesi Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki 2 bin 500 metrekarelik yeşil alana 50 adet Sedir, 75 adet fıstık çamı ve 75 adet de Ladin dikimi yapıyor. Park Bahçeler birimi ekipleri bu çalışmayı hafta sonuna kadar tamamlayacak.


“YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe yeşil Fatsa’nın adına yakışır yeşillendirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “İlçemiz yeşilliklerle çevrili bir coğrafyada bulunuyor. Bu anlamda şehrimizde müsait alanlarda yeşillendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Özellikle semt parklarında yeşillendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda Palaz Sokak, Saka Sokak ve Mandıra Caddesi Ladin ve Çam Ormanından sonra Evkaf mahallesi Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki yeşil alana da fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bu fidanları korumaları neticede bu fidanlar büyüdüğünde yine onlar istifade edecekler” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here