Ana Sayfa GÜNCEL Fatsa Belediye Başkanlığı Aday Adayı, İsmail Demirbaş

Fatsa Belediye Başkanlığı Aday Adayı, İsmail Demirbaş

1985
0
Paylaş

25 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Ordu İl Başkanlığına 4 isimden biri olan Halit Tomakin’i atadı. İçeride İl Başkanlığı için görüşmeler yapılırken; dışarıda yapılan kulislerde ise ilçe belediyeleri için de birçok isim konuşuldu. Fatsa Belediye Başkanlığı için ismi geçenler arasında İsmail Demirbaş olduğu öğrenildi.

 

Kendisini belediyeci bir kişi olarak tanımlayan İsmail Demirbaş, Belediye Başkanlığı konusunda çıkan söylentiler için, “Fatsa Belediye Başkanlığı için adımın geçiyor olması sevindirici. Fatsalı ve Fatsa’ya âşık birisi olarak memleketime hizmet etmek benim için gururların en büyüğü olur. Birden fazla kurumda ve alanda hizmete devam etmekteyim. Adaylık halkımızın, Fatsa ve Genel Merkez teşkilatımızın teveccühü ile olacak bir husustur. Öyle bir teveccüh olması durumunda zaten yapmakta olduğumuz hizmetimizi Fatsa’ya taşımış olur; bürokratik, ilmi birikimlerimizi ve tecrübelerimizi Fatsa için seferber etme imkânı bulmuş oluruz. Fatsa’mız her şeyin en güzeline layık bir ilçedir. Tüm hemşerilerime selamlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

İsmail Demirbaş Kimdir?

 

İlahiyatçı ve ekonomist olan İsmail Demirbaş, Sabahattin Zaim Üniversitesi “Kent Çalışmaları, Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm” bölümü yüksek lisans mezunudur. Belediyecilik üzerine olan tezi ve belediyeciliğin çeşitli uygulamaları ile ilgili verdiği konferanslar birçok kez medyada yer almıştır. Bunlar arasında Kentsel Planlama, Kentsel Dönüşüm, Kent İşletmeciliği, Belediyecilik ve Bilim Merkezleri, Yerel Yönetimlerde Kültür Hizmetleri, Proje Yönetimi gibi başlıklarda Konferansları, aynı başlıklardaki makaleler yanında BM İnsan yerleşimleri, İmar Hukuku başlıklarında da bilimsel makaleleri örnek olarak gösterilebilir.

 

İsmail Demirbaş Ordulular Birliği Hizmet Vakfı, İstanbul Ordulular Derneği ve Yeşil Fatsalılar Derneği Genel Sekreterlik görevlerini yapmıştır. Demirbaş, İstanbul Bolamanlılar Derneği Başkanlığını yürütmektedir.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here