Ana Sayfa GÜNCEL FADEF BAŞKAN KİBAR’A PROJELERİNİ ANLATTI

FADEF BAŞKAN KİBAR’A PROJELERİNİ ANLATTI

683
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Dernekler Federasyonu’na iadeyi ziyarette bulundu.

Federasyon bünyesinde gerçekleşen ziyarette, birçok dernek başkanları ve vatandaşların katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleşti. Ev sahipliğini Başkan Yakup Yeşiltaş’ın üstlendiği genel istişare toplantısı sohbet havasında gerçekleşti.

Başkan Yeşiltaş açılışta yaptığı konuşmada ‘’ Fatsa’nın derdiyle dertlenen, acılarını, kederlerini ve sevinçlerini paylaşan vefalı insanlar bu şehirde yaşıyorsa buranın nimetlerinden yararlanıyorsa yönetimine ve toplumsal gelişimine bir nebze katkı sağlamak için elini taşın altına koymalıdır düşüncesiyle, Fatsa Dernekler Federasyonu Başkanı olarak, kendimi sorumlu hissediyorum. İadeyi ziyarette bulunan, Fatsa Belediye Başkanı Sayın İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki heyete kamu yararına oluşturulan 6 tane sosyal sorumluluk projelerimiz olan Temiz Mutfak, Askıda Ekmek, Fatsa Belediyeler Birliği, Fatsa Kariyer Merkez ve Çorba Çeşmesi ve Hamsi Festivali gibi projelerin tanıtımı yapıyoruz. Bu projelerin faydalı olacağına inanıyoruz.” dedi.

“STK’LARA ÖNEM VERİYORUZ”

Daha sonra konuşmasını yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise; “Fatsa’mızı geliştirmek, büyütmek, daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmenin gayretindeyiz. İlçemizde daha sık bir araya gelip, yapacağımız çalışmalarla istişareler gerçekleştireceğiz. İnşallah güzel hizmetlere imza atacağımız yeni bir dönem olacaktır. Sosyal ve Kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. STK’lara da önem veriyoruz birlikte projeler yapabiliriz.” diye konuştu.

Sonra dernek başkanlarının sorularını cevaplayan başkan Kibar yapılacak olan projelerden bahsetti ve toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına son verdi.

“BAŞKAN KİBAR FATSA’DA BAŞARILI OLACAK”

Kapanış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Yakup Yeşiltaş, “Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanın Fatsa ve Fatsalı hemşerilerime canlı ve cansız bütün varlıklara hizmet ederken, Fatsa’nın planlama, alt yapı, imar ve çevre düzenlemesi ve diğer taraftan sosyal ve kültürel konusunda da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Bu asli görevlerinin yanı sıra Fatsa’nın ekonomik ticaretinin canlandırılması, istihdam alanlarının canlandırılması, konusunda da sorumluluk üstlenerek katılımcılık, şeffaflık, hesap verebilirlik ve yönetişim kavramlarının etkili ve verimli bir şekilde hayata geçirerek başarılı olacağını belirtmek isteriz.” dedi.

Katılımın yüksek olduğu gözlemlenen toplantı karşılıklı nezaket çerçevesinde aile fotoğrafıyla son buldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here