Ana Sayfa GÜNCEL “Esnafımız Emin Adımlarla Hareket Etsin”

“Esnafımız Emin Adımlarla Hareket Etsin”

725
0
Paylaş

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, gazetemize 2018 yılsonu değerlendirmesi yaptı ve sorularımızı cevapladı.

2018 yılında yaşanan ekonomik krizin genel bir durum olduğunu ve tüm esnafların bu krizi en az zararla atlatmak için çabaladığını belirten Ayhan Baş, “Ülke genelinde kooperatif olarak 40. Sırada ve bölge olarak ilk sırdayız. 2018 yılı sonu analizlerine baktığımızda 83 Milyon TL kadar esnafımıza kredi desteği sağlamışız. 1 yılda 25 Milyon TL’lik bir artış söz konusu. Ve ekonomik sıkıntılara rağmen geri ödemelerde bir sıkıntı yaşamadık. Takibe aldığımız birkaç esnafımız oldu fakat büyük bir sıkıntı çekmedik. Sadece ülkemizde değil, dünyada bir ekonomik kriz yaşanıyor. Bizim amacımız daha az zararla bu ekonomik krizi atlatmak oldu.” dedi.

2019 yılında herkesin dikkatli davranması gerektiğini belirten Başkan Ayhan Baş, “Esnafımız bilmeli ki 2019’da daha da zor günler yaşayabiliriz. Önünü görmeyen kimse büyük işlere atılmasın. Bu zor günlerde atlatılır elbet fakat herkes dikkatli ve emin adımlarla hareket etsin. Biz her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız. Tüm Fatsalıların ve esnafların yeni yılını kutlarım.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here