Ana Sayfa GÜNCEL Erkek Kuaförüne Kadın Eli Değdi

Erkek Kuaförüne Kadın Eli Değdi

1319
0
Paylaş

Ülkemizde son zamanlarda kadınların her işte çalışabileceğinin örnekleri karşımıza çıkarken, Fatsa’da da Murat Erkek Kuaförü bünyesine kadın çalışan alarak ilçemizde bir farka imza attı.  Tamamen erkek çalışanların bulunduğu erkek kuaföründe artık devir değişti.

Murat Erkek Kuaförü kaş alımı, cilt bakımı, manikür, ağda gibi konularda müşterilere yardımcı olacak mesleğinde uzman olan Gülşah Bayrak’ı bünyelerine dahil etti.

Erkek Kuaföründe kadın çalışmaz düşüncesini ortadan Kaldırmak istiyoruz diyen Murat Taş, “Öncelikle işinde uzman ve titiz çalışan arkadaşımızı işyerimize dahil ettiğimiz için çok memnunuz. Gülşah arkadaşımız bizimle çalışmaya başladığı günden bu zamana kadar da müşterilerimizden olumsuz bir yorum almadık. Bizim amacımız kadınlara karşı konulan bazı tabuları yıkmak ve kadınların her alanda çalışabileceğini göstermek. Gülşah arkadaşımız burada cilt bakımı, manikür, ağda gibi konularla alakalı ilgilenmeye ve çalışmaya başladı. Biz yaptığımız işe güveniyoruz ve müşterilerimizin de istedikleri işlemlerden memnun kalacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

“Tedirginliğim Yok”

Evli ve 1 çocuk annesi olan Murat Erkek Kuaförü çalışanı Gülşah Bayrak, “Ben 14 yıl boyunca kadın kuaföründe çalıştım. Mesleğim boyunca belli zamanlar bir başkasının yanında belli zamanda da kendi işyerimi açarak devam ettim. Kadın kuaförlüğünden erkek kuaförüne geçme kararım ise bir anda oldu. Kadın kuaförü ve erkek kuaförlüğü arasında ise tek fark cinsiyet; bunun dışında çok fazla bir fark ile karşılaşmadım. İşe başladığımda da ister istemez tedirginliğim vardı fakat iş arkadaşlarım ve müşterilerin olumlu davranışları sonrası bir tedirginliğim kalmadı. Müşterilerimiz çok iyi niyetli ve kaliteli insanlar, o nedenle içim rahat.” dedi.

Haber: Mir Kuzey Gazetesi/ Gökçe YEŞİLLER

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here