Ana Sayfa GÜNCEL Ergün Taşçı’dan Fatsa Belediyespor Müjdesi

Ergün Taşçı’dan Fatsa Belediyespor Müjdesi

1126
0
Paylaş

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA FATSA BELEDİYESPORA EN AZ 300 BİN TL PARA GELİYOR!

Uzun süredir ekonomik sıkıntı içinde olan Fatsa Belediyespor’a para aktarılacağı müjdesi Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel’den geldi.

Seçim çalışmaları için sahada olan Yüksel bir açıklama yaparak;

Fatsa Belediyespor’un ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konuya duyarsız kalamazdık ve gereğini de yaptık diyen Yüksel;

“MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’ya teşekkürlerini ileten İsa Yüksel konu ile ilgili açıklamalarına devam etti. “Bizim için önemli bir yere sahip olan Fatsa Belediyesporun uzun süredir kamuoyunu meşgul eden ve taraftarlarımızın üzülmesine neden olan ekonomik sıkıntının giderilmesi için çalışmalar başlattık. Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı Sportoto yetkilileri ile görüşerek önümüzde ki hafta için de en az 300 bin TL paranın Fatsa Belediyespora aktarılacağı müjdesini verdi. Diyen Yüksel sözlerine şöyle devam etti. “Fatsa Belediyespor bizim ortak paydamız, biz her zaman ve her platformda Fatsa Belediyesporun hakalrını sonuna kadar savunacağız ve Fatsa Belediyesporun yanında olacağız” dedi.

“Sayın Milletvekilimiz Ergün Taşçı’ya girişimlerinden dolayı Fatsa Belediyespor ve taraftarımız adına teşekkür ediyorum. Bu davranışı bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bizler hepimiz Fatsa’mızın ve Fatsalımızın yanındayız ”diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here