Ana Sayfa GÜNCEL Ekmek Parası Mevsim Dinlemiyor

Ekmek Parası Mevsim Dinlemiyor

534
0
Paylaş

İlçemizde son günlerde hakim ol kar yağışı etkisini kaybederken, cadde ve sokaklarda kara teslim oldu. Okullarda ve belli iş yerlerinde kar nedeniyle tatil verilirken; ekmek parası için Pazar esnafı yoğun kara ve soğuya karşı tezgahlarını kurdular.

Pazar kurulan alanda yollar ve kaldırımların karla kaplanması vatandaşların ve Pazar esnafının zor anlar yaşamasına neden oldu.

Kadınlar Pazarı olarak bilenen ve yöresel ürünlerin satışının yapıldığı alanda tezgahlarını kuran Pazar esnafı eriyen karların alanda oluşturduğu suyun içerisinde satışlarını yapmaya çalıştıkları ve ısınmak için ise buldukları tahta parçaları ile ateş yaktıkları dikkatlerden kaçmadı.

Ekmek parası için çabaladıklarını dile getiren Pazar esnafları; “Biz Fatsa’nın yerli vatandaşlarıyız. Burada belki hepimiz farklı köylerden geliyoruz ama hepimiz ekmek parası için çabalıyoruz. Satışlarımızı buz gibi havada ve buz gibi suyun içerisinde yapıyoruz. Mağduriyetimizin giderilmesi için çalışmalar bekliyoruz. Belediye Başkanı hepimizle tek tek konuşmuştu. Ellerimiz çamurlu olmasına rağmen hepimizle selamlaşmıştı. Biz Belediyemize inanıyoruz. İnşallah en kısa zamanda pazarcıların bu durumunu görürler” diye konuştular.

Haber: Gökçe YEŞİLLER/ Mir Kuzey Gazetesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here