Ana Sayfa GÜNCEL CHP Milletvekilleri Fatsalılarla Buluştu

CHP Milletvekilleri Fatsalılarla Buluştu

321
0
Paylaş

CHP milletvekilleri, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik bir heyetle Karadeniz turuna başladı.

 Bu kapsamda Ordu’ya gelen CHP heyeti, 19 ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Sorunları dinleyecek olan heyet, halka çözüm önerilerini anlatacak. Ordu turu öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, bir otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Torun, Ordu’nun en büyük sorununun fındıktaki belirsizlik olduğuna dikkat çekerek, ’40 kişilik bir heyetle bugün Ordu’dayız. Ordu’muzun da büyük sorunları var. Şu anda en büyük sorunumuz fındıktaki belirsizliktir. Maalesef bu iktidar bir fındık politikası belirlemekten bile acizdir. Fındık üreticimiz, bu iktidarın elinde, yabancı şirketlerin insafına terk edilmiştir. Bunun yanında neredeyse yeni hasat mevsimi gelmiş ama hala taban fiyatlar açıklanmamıştır. Biz Ordu’dan iktidara bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; üretici bahçeye girmeden, fındık fiyatı 35 lira olarak açıklanmalıdır’ diye konuştu.

Ordu’da düzenlenen programlar sonrasında Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Antalya Milletvekili Aydın Özer ve Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın Fatsa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşların derdini dinlediler.

Yapılan ziyaretler sonrası günün tamamını Fatsa sokaklarında gezen CHP heyeti, vatandaşlar ve esnaflarla sohbet ettiler, dertlerini dinlediler.

CHP İlçe Başkanı Murat İnanlı, “Bugün 40 Milletvekilimiz Ordu’da sahada vatandaşlarımızla ve esnafımızla buluştu. Gün boyu esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip, hal ve hatırlarını sorduk, dertlerini dinledik.Cumhuriyet Halk Partisi olarak Her zaman Her Yerde, Mahalle Mahalle, Sokak Sokak Vatandaşımızın Yanındayız.” Açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here