Ana Sayfa GÜNCEL BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

1409
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki asfalt seferberliğini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fatsa ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki iki sokak daha sıcak asfalt konforuyla buluşturuldu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Sed ve Sazcılar Sokak’ta başlattığı altyapı çalışmalarının ardından bölgeyi sıcak asfalta kavuşturdu.

Otogar mevki ile Kumru-Korgan Yoluna bağlanan Ata Caddesi’ne alternatif oluşturan güzergâh trafik yükünü de en aza indirecek.

KİBAR: “BÖLGENİN CAZİBESİ ARTACAK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sıcak asfalt çalışmalarıyla birlikte, DSİ tarafından yapılacak yaya köprüsü, İlçe Sağlık Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın varlığı ve Kitap Kafe Projesi’nin faaliyete geçmesinin bölgenin cazibesini artıracağını söyledi. Kibar, “Fatsa’mızdaki her türlü yatırıma birinci derecede öncelik sırası veren, yatırım programlarının hızlı bir şekilde hayata geçmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTAR KIZILKAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Naci Kızılkaya ise, “Bu dönemde sadece Mustafa Kemal Paşa Mahallesi değil, ilçemizin her bir noktasında hizmetler devam ediyor. 89 mahalle muhtarlığı olarak hiçbir muhtarımız hizmet almadık diyemez. Bütün mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Güler olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here