Ana Sayfa GÜNCEL “Biz Bitti Demeden Bitmez”

“Biz Bitti Demeden Bitmez”

909
0
Paylaş

Kızılay Genel Merkezinin kan stoklarının azalması ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Biz Bitti Demeden Bitmez” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına Fatsa’dan da büyük destek geldi.

Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, Fatsa Yurtkur Müdürü Salim Sadan ve gönüllü vatandaşlar 15 Temmuz Özgürlük Meydanında bulunan Kızılay kan bağışı alanına gelerek kan bağışında bulundular.

Kan bağışı desteği ile alakalı açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, “Bugün Fatsa 15 Temmuz Özgürlük Meydanında İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Fatsa Yurtkur kurumlarımızın müdürleri, kurum personelleri, gönüllü gençlerimiz ve kurum amirlerimiz ile Bakanlığımızın ve Cumhurbaşkanlığımızın başlatmış olduğu kampanyaya destek veriyoruz.” diye konuştu.

Berat Şahin, “Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Biz Bitti Demeden Bitmez” sloganıyla başlatmış olduğu kan bağış kampanyası için bir aradayız. Bakanlığımız 2019 yılını gönüllülük yılı olarak ilan etti. Bu nedende yıl içinde bu tür gönüllülük faaliyetleri yapacağız. Ayrıca 2019 Ocak ayı itibari ile Kızılay Genel Başkanlığının acil koduyla bir daveti oldu. Kızılay’ın kan stoklarının çok fazla azaldığı ve bakanlıkların bu konuda çalışma başlatması istendi. Bizzat Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün bakanlıklarda bu tür gönüllülük çalışmaları aktif hale getirilmiş bulunmakta. Biz özellikle Gençlik Merkezleri olarak Şubat ayı içerisinde Türkiye’nin 300 noktasında Gençlik Merkezleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın diğer kurumları, Gençlik ve Spor Müdürlükleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile işbirliği içerisinde farklı noktalarda bu kampanyaya destek veriyoruz.” dedi.

Kan bağışına Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri, veliler ve çok sayıda vatandaş bağış yaparak destek sağladı.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here