Ana Sayfa GÜNCEL  BAŞKAN TOMAKİN; PLAN,PROJE ,EHLİYET ,LİYAKAT ,HİZMET ADAMI DR.MEHMET HİLMİ GÜLER HAYIRLI OLSUN..!

 BAŞKAN TOMAKİN; PLAN,PROJE ,EHLİYET ,LİYAKAT ,HİZMET ADAMI DR.MEHMET HİLMİ GÜLER HAYIRLI OLSUN..!

1048
0
Paylaş

-ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET

İl Başkanı Halit Tomakin, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ordu‘nun yetiştirdiği müstesna değerli siyaset ve bilim adamı Türkiye’ye ve Ordu’ ya kalıcı eserlerine imza atan, yaptığı hizmetleriyle Halkımızın saygı ve sevgisini her zaman yanında bulan 22. ve 23. Dönem Ak Parti Ordu Milletvekilimiz, 58. 59. Ve 60. Hükümet Dönemi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ‘i Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığında Ordu İl Teşkilatımız, Ordulu hemşerilerimizde büyük bir heyecanla karşılanmıştır” dedi.

DR.MEHMET HİLMİ GÜLER EHLİYET, LİYAKAT, HİZMET, GİBİ TÜM VASIFLARIN ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞ HALİDİR

Başkan Tomakin, plan, proje, Ehliyet, liyakat, hizmet, aklımıza gelen tüm vasıfların ete kemiğe bürünmüş hali olan Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Enerji Bakanlığı döneminde sadece Türkiye’den değil uluslararası camiada da takdirle karşıladığı dünya çapında hizmetlere imza attığını belirterek, değerli bakanımız 31 Mart’ta Ordulu hemşehrilerimizin desteği ile tecrübelerini Ordu halkı ile paylaşacağını belirterek bütün kalbimle inanarak ifade ediyorum ki; artık Ordu’nun bir dünya kenti olması kaçınılmaz olacaktır dedi.

31 MART 2019’DA MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEKİ YERİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK, DAHA DA YÜKSEĞE ÇIKARTACAĞIZ

Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız aday tanıtımı konuşmasında “Bir belediye başkanı halkına tepeden bakamaz. Belediye başkanı, tevazu ehlidir. Samimiyet ehlidir. Gayret ehlidir. ‘Önce millet, önce memleket’ der. Dediğini belirterek Cenab-ı ALLAH ‘a hamd olsun, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Hilmi ağabeyimiz gerek iş ve siyaset hayatında, gerekse aile hayatında tüm Ordulu hemşehrilerimizin ittifakla kabul ettiğine inanarak bu vasıflara sahip bir şahsiyettir, o asla Bulunduğu görevde kibir, büyüklük taslama, millete tepeden bakma, milletle irtibatını koparma hastalığına kapılmayacak bir kişiliktir. Bir kere daha Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız değerli büyüğümüz devlet adamı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in adaylığının ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyor, İnşallah 31 Mart 2019’da milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirecek, daha da yükseğe çıkartacağız.” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here