Ana Sayfa GÜNCEL Başkan KİBAR; “Ramazan Sarayı’mıza Davetlisiniz.”

Başkan KİBAR; “Ramazan Sarayı’mıza Davetlisiniz.”

648
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi, 2019 yılı Ramazan Etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılacak olan etkinliklerle, Fatsalılara unutulmaz bir ramazan ayı yaşatmak için çalışmalara başladı.

Her akşam Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı Büyük Salonda halka açık iftar yemeği verecek olan fatsa belediyesinin düzenleyeceği etkinliklerle de Ramazan ayı boyunca Fatsalılara kültürel bir ziyafet sunacak. Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR; “ 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında, ibadetle birlikte Müslümanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşmanın da en yüksek seviyeye çıktığının altını çizerek, yeni nesillere geçmiş ramazanların tadını yaşatacak bir ramazan programı da hazırladıklarının bilgisini verdi.
Başkan Kibar sözlerine şöyle devam etti. “Kültür Sarayının önüne kurulacak olan Geleneksel Ramazan evleri 1 ay boyunca tüm halkımızın ziyaretine açık olacak. Her gün İftarla birlikte bu toprakların kültüründe yeşerip büyüyen geleneksel sanatlarımızdan örneklerin yer aldığı; meddah, ortaoyunu, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk, kum sanatı gösterileri Fatsalıların beğenisine sunulacak. Ayrıca İlahiler, söyleşiler, çocuk ve yetişkin tiyatroları, konserler ile birlikte Uluslararası alanda isim yapmış Hafızların Kuran-ı Kerim okumalarıyla Fatsalılara eski günlerdeki ramazanların tadını yaşatmayı hedefliyoruz. Tüm halkımızı kuracak olduğumuz bu Ramazan Sarayı’na davet ediyoruz.”

Başkan Kibar’ın bu sözlerinin ardından bizler de; Halk Eğitim Merkezinin de yer alacağı ve engelli vatandaşlarımızla birlikte hazırlanan gösterilerin sahneleneceği bu yıl ki ramazan ayının başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here