Ana Sayfa GÜNCEL Başkan Engin Tekintaş Zabıta Personelini Ağırladı

Başkan Engin Tekintaş Zabıta Personelini Ağırladı

1400
0
Paylaş

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelini makamında ağırladı.

Altınordu Belediyesine bağlı zabıtalar, Zabıta Haftası nedeniyle Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 7/24 görev yapan zabıtalardan sahada çalışırken daha hassas düşünerek karar vermelerini isteyen Başkan Tekintaş, sadece yasak koyan bir anlayışın doğru olmadığını dile getirdi.

Vatandaşlarla doğru diyalog kurulması gerektiğinin altını çizen Başkan Tekintaş, halka sürekli ‘olmaz, olmaz’ demek yerine o işin nasıl ahlaka ve hukuka uygun gerçekleştirileceğinin anlatılması gerektiğini vurguladı.

Altınordu Belediyesi bünyesinde çalışan Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Tekintaş; “Özverili çalışmalarıyla kayıt dışı ekonominin karşısında, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hakkını koruyarak onların yanında olan zabıtalarımız, güvenli ve sağlıklı yaşamın güvencesidir. Bu anlamda kişiler arası iletişimi kuvvetli olan, ortaya koydukları tavırla belediyelerimizin insan odaklı çalışmalarını en iyi yansıtan zabıtalarımız büyük görev üstlenmektedir. Yaklaşık 2 asırlık tarihiyle köklü bir kurumsallığa sahip olan zabıtalık müessesesi, belediye hizmetini götüreceğimiz noktalarda öncü kuvvet olarak her zaman işimizi kolaylaştıran çalışmalar yürütmektedir. Bu önemli görevi yürüten tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftası dolayısıyla tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here