Ana Sayfa GÜNCEL AV.YAĞMUR EREREN EVİN HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ HİZMETE GİRDİ

AV.YAĞMUR EREREN EVİN HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ HİZMETE GİRDİ

1719
0
Paylaş

4 yıllık Av.Yağmur Ereren Evin’e ait Hukuk ve Danışmanlık Ofisi Fatsa ilçesi Dumlupınar mahallesi Topaloğlu caddesi No.19 Kat/4’ de gerçekleşen açılış ile resmen hizmete girdi.
Açılışa CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, CHP İlçe Başkanı Murat İnanlı, Ordu Barosu Başkanı Av.Haluk Murat Poyraz, Ordu Esnaf ve Sanaatkar Odası Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Fatsa ve çevre bölgelerden sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

“MESLEĞİMİ SEVİYORUM”

Kumru Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Namık Evin’in gelini olan Av.Yağmur Ereren Hukuk Bürosunun açılış kurdelesi kesilmeden önce yaptığı konuşmada 2014 İstanbul Üniversitesi mezunu olduğunu belirterek, “4 yıldır avukatlık mesleği yapıyorum. 3 yıl İstanbul’da görevimi yaptım, 1 yıldır da Fatsa’da görevimi devam ettiriyorum. Bir kurumda çalışmak ve bağlı olmak çok fazla yapabileceğim bir durum değildi. Mesleğimi seviyorum ve serbest çalışmak istediğim için hukuk bürosu açmak istedim. İnşallah bundan sonrada ahlakımızla, onurumuzla, mesleğimizden ödün vermeden işimizi yaparız. Açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“HUKUKUN OLMADIĞI BİR DEVLETİN VE MİLLETİN AYAKTA KALMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Ordu Barosu Başkanı Av.Haluk Murat Poyraz ise yaptığı konuşmada, “Hukuk ordumuza genç bir meslektaşımız daha katıldı. Yağmur Ereren Evin hanımefendiyi transfer ettik ama iyi bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Biz nicelik olarak sayımız çok arttı ama nitelik olarak da içerik olarak da elimizden gelen her türlü gayreti göstererek kaliteyi yakalamaya çaba sarf ediyoruz. Hukukun olmadığı bir devletin ve milletin ayakta kalması mümkün değil. Umuyoruz ve arzu ediyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 2. Maddesinde belirtilen ‘Hukuk devleti’ ilkesini özümsemiş bir ülke olarak yoluna devam etmiş olsun.” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların Yağmur Ereren Evin Hukuk ve Danışmanlık Ofisi’nın açılış kurdelesi protokol mensuplarınca kesildi.

Diğer yandan açılışa yoğun programları nedeniyle katılamayan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Av.Yağmur Ereren Evin’i telefonla arayarak tebrik ettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here