Ana Sayfa GÜNCEL ALINCA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

ALINCA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

889
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu İlçesi Alınca Mahallesinde içme suyu hattı çalışmalarına başladı.

Kullanım ömrünü tamamlayan mevcut içme suyu şebeke hatlarının bölge halkının içme suyu ihtiyaçlarını giderememesi nedeniyle OSKİ tarafından, Alınca Mahallesine yeni bir içme suyu sistemi kazandırmak için çalışma başlatıldı.

3.800 METRE İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DÖŞENDİ

Alınca Mahallesinde başlayan ve devam eden çalışmalar kapsamında 5.000 metre şebeke hattı inşa ediliyor. Sahada kazı çalışmalarını sürdüren OSKİ ekipleri 3 bin 800 metre şebeke hattını döşeme işlemini tamamlarken, çalışmaların sona ermesinin ardından Alınca Mahallesi ve çevresinin sorunsuz bir içme suyu sistemine kavuşacağını açıklandı.

İÇME SUYU SORUNUMUZU ÇÖZÜME KAVUŞTURAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yapılan yatırımlarla ilgili memnuniyetini dile getiren Alınca Mahalle Muhtarı Engin Dursun şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğümüzce mahallemize kazandırılan içme suyu şebeke hattı yapımı tamamlanmak üzeredir. Su kaynağından yapılacak isale hattıyla birlikte Alınca Mahallemizin merkezinde bulunan 175 hanenin yıllardır devam eden içme suyu sorunumuz inşallah çözüme kavuşacaktır. Bu önemli yatırımın yapılmasında vesile olan herkese mahalle sakinleri ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here