Ana Sayfa GÜNCEL A Plus Solaryum, Fatsa’da İlkleri Yaşatacak

A Plus Solaryum, Fatsa’da İlkleri Yaşatacak

795
0
Paylaş

İlçemizde Kadın Girişimci Merve Güneş Kara, açtığı A Plus Solaryum ve Güzellik Merkeziyle Fatsa’nın adını duyurmaya başladı. Uzun yıllar boyunca OTO Kiralama ve alım satım işinde hizmet veren son zamanlarda ise Fatsa’nın eksiği olarak gördüğü merkezi herkesin hizmetine sunan Merve Güneş Kara ile röportaj gerçekleştirdik. Fatsa’da olmayan cihazları merkezinde bulunduran A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezi sayesinde başka bir ile gitmeye gerek kalmayacak.

Gazetemiz Muhabiri Gökçe Yeşiller Demirbaş’ın sorularını cevaplayan Merve Güneş Kara, “Fatsa bu merkezi hak ediyordu” dedi.

A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezi Ekibi

Güzellik Merkezi işinde 10 yıl kadar çalıştığını ve aslında kadınlara yönelik tabuların yıkılmasına vesile olmak isteyen Merve Güneş Kara, “Ben aslen Ankaralıyım ama yaklaşık 20 senedir Fatsa’da yaşam sürdürmekteyim. Fatsa’da yaşıyorum ve evim, ailem, arkadaşlarım burada… Yıllar öncesinde Ankara’da yaptığım bu mesleğimi tekrar Fatsa’da sürdürmek için böyle bir girişime imza attım. Fatsa’da uzun yıllardır oto kiralama ve oto alım satım işiyle de uğraşıyorum, Tabi bölgemizde kadınların oto kiralama ya da oto alım satım yapması biraz tuhaf karşılanıyor ama kadınların her sektörde var olabileceğini yaşayarak ve yaşatarak gösteriyorum. Bir kadının hem güzellik merkeziyle hem de erkeklerin yaptığı oto kiralama işini de severek yapıyorum. Güzellik Merkezi işini daha öncesinde Ankara’da 10 yıl kadar bu işi yaptığım için aslında mesleğimdi bu iş benim.” dedi.

Güzellik Merkezi konusunda Fatsa’da büyük eksiklik olduğunu düşündüğünü belirten A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezi Sahibi Merve Güneş Kara, başka ilçe ya da ile gitmek yerine böyle bir hizmeti Fatsa’ya kazandırarak ilçemizin kalkınmasına destek olmak istediğini dile getirdi.

Fatsa Yenilenmeyi ve Gelişmeyi Hak Ediyor

Fatsa kazansın diyerek bu yola girdiğini söyleyen Kara, “Biz Fatsa halkı olarak genellikle ‘ya Fatsa’da bu olmaz, Fatsa’da bu gitmez, Fatsa’ya bu yakışmaz’ gibi söylemlerde bulunuyoruz. Hayır, Fatsa’nın insanları olarak –keza bende Fatsa’da yaşayan bir bayanım- sadece cilt bakımı ya da solaryum için Ordu’ya, Ünye’ye gitmişizdir. Ünye, Fatsa’dan daha mı büyük? Bence bizim Fatsa’mız yenilenmeyi ve gelişmeyi daha çok hak ediyor. Neden dışarıda bulunan işyerlerine gidelim? Fatsa’yı kalkındırmak varken neden Ordu’ya ya da Ünye’ye gitmek zorunda kalalım. Ben bunları düşünerek bu yola çıktım ve Fatsa’ya olmayan hizmetleri getirdim. Bunu sadece solaryum olarak düşünülmesin. Merkezimizde olan tüm cihazlar Ordu’da, Ünye’de yok. Fatsa bu konuda 1 numara oldu ki kısa zamanda beni Ordu, Ünye, Terme gibi çoğu yerlerden arayan danışanlarımız oldu. Bu nedenle birazda Fatsa kalkınsın, bir nedenle Fatsa’ya gelen insanlar Fatsa’nın nasıl bir yer olduğunu görsünler.” İfadelerini kullandı.

“Erkeklerde Bakım Yapmalı”

Cilt Bakım

Kadın ve Erkek danışanlara hizmet verilen A Plus Solaryum Ve Güzellik Merkezinde ‘Erkek Bakım Yaptırmaz’ düşüncesinin yıkılması gerektiğini dile getiren Merve Güneş Kara, “Karadeniz Bölgesinde nem oranı daha yüksek olduğu için cildimizde hep bir yumuşaklık hissederiz. İnanın bu zaten cildin nemli durması cildin kirli olması demektir. Ve maalesef güneş koruyucu kullanamadığımız bir ortamdayız ve nem dolayısıyla ciltte akmalara neden oluyor. Bu nedenle cilt bakımının daha çok rehavet göreceğini düşünüyorduk ve açıldığımız günden bu yana bu düşüncemizde haklı olduğumu görüyoruz. Bayanlar kadar, bay danışanlarımızda artık kendileriniz seviyorlar. Eğer Türkiye Cumhuriyetinde eşitlik denilen bir şey varsa Erkeklerinde kendilerine bakım yaptırmaya, lazer yaptırmaya, manikür-pedikür yaptırmaya hakları var. Erkek sadece çalışıp, kazanıp, yorulup haftanın bir günü tatilinde de gezecek bir birey olarak görmüyoruz. Buraya gelen çok sayıda bay danışanlarımız var ve hepsi de yaptırdıkları işlemden mutlu ayrıldılar. Biz benimle beraber burada olan arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz burada güzel hizmet verebiliyorsak ve giden danışanımız bizden yeniden randevu talep ediyorsa biz çok mutlu oluyoruz. Ben bizlerden memnun kalan, bizleri öneren tüm danışanlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Cildimiz bizim en güzel yerimizdir. Sürekli göz önünde olan yerimiz olduğu için cilt bakımı yaptırmamız gerekiyor. Cilt bakımı yaptığımız cihazlarımızı Fatsa’da tek geçerim. Cihazlarımız Hydrafacial Vakum cihazıdır ve cilt bakımı yaptığımız esnada hiçbir şekilde el ile işlem yapılmamaktadır. Bütün işlemler cihazlarımızla yapılmaktadır. Cihazlarımızda işlem yaptığımızda danışanlarımız öncesi ve sonrası ciltlerinde oluşan değişimi anında fark edebiliyorlar. Cilt bakımı konusunda Fatsa’da olan tabuların yıkıldığına inanıyorum ve Fatsa’da bir ilki yaşayacağız diyorum.”

Peki A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezinde Ne Gibi Hizmetler Sunuluyor?

“Fatsa’da A Plus İle Kendini Beğenmeyen Kalmayacak”

Yatay Solaryum

“A Plus Solaryum ve Güzellik merkezimizde yatay ve dikey olmak üzere iki adet solaryum cihazımız bulunuyor. Bizim ana cihazlarımız olarak belirttiğimiz Fatsa’nın başını döndürecek spor cihazlarımızla hizmet vereceğiz. Spor Salonu işletmecileri belki bana karşı olacak ama danışanlarımızın aylarca uğraşmadan kısa zamanda kaslarını güçlendirebilecekler. Ayrıca bu cihazımızla topuk dikeni, eklem romatizması gibi çoğu hastalıkların tedavisinde de kullanılan cihazdır.  Yakın zamanda gelecek olan cihazımız ile nasıl bir heykeltıraşın bir heykele şekil verdiğini görüyorsak gelecek olan cihazımızla danışanlarımızın memnun olmadığı bölgelerine şekil vereceğiz. Cihazımız ile istenmeyen bölgelerde olan fazlalıkları anında eriteceğiz, selülitleri tamamen yok edeceğiz ve anında sıkılaşma sağlayacağız. Cihazlarımızı kullanana danışanlarımızın 10 dakika gibi bir sürede 1 kilo vermesi de mümkün ve eğer gün içinde iradelerini tutarak dikkat ederek beslenirler ise yatana kadar 2000 kalori kadar kayıp veriliyor. Cihazlarımızı kullanırken yediklerini içtiklerine dikkat ederler ise 5 kilo verseler dahi 10 kilo vermiş kadar gözle görülür bir görünüm ve sıkılaşma oluyor. Biz kesin sonuç alınacağının garantisini veriyoruz.”

“Buz Lazer İle Tüylere Elveda”

“Son teknoloji lazer anlamında herkesin faydalanabileceği buz lazer hizmetimiz var. Bütün vücutta kullanabileceğimiz bir cihazımızdır. Alnınızdan tutun, ayak parmağınızda olan tüylerinizi görebilen ve yok edebilen bir cihazdır. Evet belli hassas noktalarda hafif acı hissedilebiliyor fakat diğer cihazda ki acı durumu söz konusu olamaz. Buz lazerde alınan kıl kökü tekrar geri gelmiyor. Herkesin bunu kullanmasını tavsiye ediyorum.”

“Daha Dinç ve Sağlıklı Görünen Ciltler”

“Hydrafacial Cilt Bakım Cihazımız ile vakum yaparak ciltleri yeniliyoruz. Bu cihazımızın içerisinde radyo frekansı var, iğneleyici ve yenileceği özelliği vardır. Gıdı ve yüz gerdirme hizmetimiz var. Botoks işlemi gibi 10-11 paketlik bir cihaz aslında Hydrafacial Cihazımız. Bu cihazda bulunan özelliklerin hepsi bir buçuk saat kadar bir sürede cilde uygulanır ve sonrasında ozon buharı yaparak işlemi tamamlıyoruz. Asla ve asla tek seferde bir işlem yapmıyoruz. Danışanlarımızın cilt yapılarına göre cilt bakımı yapıyoruz. Ayrıca mezoterapi işlemimiz ile sorunlu ciltleri olan danışanlarımıza paketlerimizi uyguluyoruz ve devam eden seanslar ile ciltleri ile mutlu olmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra tüm vücut, bölgesel, omurga, boyun fıtığı gibi çoğu alanda masajımızda mevcuttur. Merkezimizi gelen danışanlarımıza erkek ise erkek danışanımız, kadın ise kadın danışanımız hizmet vermektedir. Karbon pleeling, dövme silme, kalıcı makyaj, manikür ve pedikür gibi çoğu hizmetimiz ile A Plus Solaryum ve Güzellik merkezimizde uyguluyoruz.”

Merkeze gelen danışanların yaş ve sağlık durumlarına dikkat edildiğini vurgulayan Merve Güneş Kara, “Lazer hizmetimizde 20 yaş sonrası danışanlarımızın gelmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü belli bir yaşa kadar vücudumuzda bulunan hormonlarımız gelişimi tamamlamamış oluyor ve kesin sonuç alamıyoruz. 16 yaş- 18 yaş arası danışanlarımıza cilt bakımı cihazlarımızla hizmet verebiliyoruz fakat ebeveynlerinin onayı ile bu hizmeti yapıyoruz. Kronik rahatsızlıkları şeker, tansiyon vb. hastalıkları olan ve sıkılaşma, zayıflama isteyen danışanlarımızı çünkü çok fazla kalori kaybı olduğu için doktor onayı ya da doktor önerisi olmadan kabul edemiyoruz.” dedi

A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezinde herkesin eğitimlerini almış ve deneyimli insanlar olduklarını dile getiren Kara, gelen danışanların gönül rahatlığı ile hizmet alabileceklerini söylerken, pandemi dönemi dikkat edilmesi gereken kurallara uyduklarını dile getirdi.

Merve Güneş Kara, “İnsanlara daha iyi hizmet sunabilmek için devamlı olarak kurslara giderek kendimizi geliştirmeye de devam ediyoruz. Sürekli değişen teknolojiden bizlerde faydalanabilmek için ve A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezimize gelen danışanlarımızın faydalanabilmesi için bu teknolojileri merkezime getiriyor ve eğitimlerle kendimizi geliştiriyoruz. A Plus Solaryum ve Güzellik Merkezimize gelen kadın ya da erkek danışanlarımızın kendilerini rahat hissedebilecekleri bir ortam yaratmaya çalıştım. İş yerimizin renkleri, konsepti, tonları ile herkesin ferah ve rahat olabileceği bir alan oluşturduğumuzu düşünüyorum. Burada kadın ya da erkek ayrımı yapmadan herkesin yararlanabileceği bir merkez haline getirdik. Merkezimizde çalışan kendimde dahil olmak üzere tüm personellerimizde gerekli eğitimleri almış olup sertifikalarımızda mevcuttur. Personellerimiz sağlık bölümü mezunlarıdır. Danışanlarımızın sağlık ile alakalı hiçbir tereddüt yaşamamalarını önemsiyoruz. Danışanlarımızın bu konuda rahat olmalarını rica ediyoruz. Randevu sistemi ile çalışıyoruz bu nedenle merkezimizde işlem sonrası cihazları dezenfekte etme, merkezi havalandırma gibi çoğu iş yapılıyor. Bu zorlu süreçte hiçbir danışanımızı mağdur etmemek ve rahat olmalarını sağlamak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Ben şahsım ve Merkezim adına bizleri tercih eden tüm danışanlarıma çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Gökçe YEŞİLLER DEMİRBAŞ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here