Ana Sayfa EKONOMİ “KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ”

“KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ”

1030
0
Paylaş

BAŞKAN YILMAZ KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Türkiye Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kurban bağışında bulundu.

Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk’e makbuz karşılığında bedelini ödeyerek kurban bağışında bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Hayırsever vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek vereceğine inancım sonsuz” dedi.

26 YILDIR UYGULANIYOR

Vekâletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ten bilgi alan Başkan Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışı yaptı. İl Müftüsü Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde 26 yıldır gerçekleştirilen kurban kesim programıyla yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzatıldığını belirtti.

BAŞKAN YILMAZ, “HUZUR İÇİNDE BAĞIŞIMI YAPTIM”

Başkan Enver Yılmaz kurbanını böylesi bir kampanyaya bağışlamaktan ayrıca mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Diyanet’e huzur içinde bağışımı yaptım. Bağışlarımızın nereye harcanacağını, kurbanlarımızın dini kurallara uygun kesileceğini biliyoruz. Bu yüzden ben de kurbanımı, destek amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’  kampanyasına bağışladım. Hayırsever vatandaşlarımızın da bu kampanyaya destek vereceğine inancım sonsuz” diye konuştu.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk ise Başkan Enver Yılmaz’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, ”Yaptığınız ibadetleri ve yardımları Allah kabul etsin” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here