Ana Sayfa EKONOMİ FADEF TEN ÖRNEK PROJE! ASKIDA EKMEK VAR

FADEF TEN ÖRNEK PROJE! ASKIDA EKMEK VAR

1202
0
Paylaş

Fatsa Dernekler Federasyonu Fatsa’da herkese örnek teşkil edecek güzel bir projeye imza attı. Yardım ve ihtiyaç sahiplerine ‘’Askıda ekmek var ‘’ Projesiyle kolaylıkla Paylaşmak ve yardımlaşmak Toplumsal gerekliliğine inandığımız, güzel duygulardır. Bu duygular pek çok insanlarımızın mutlu ve huzurlu olmalarına katkı sağlar. Dolayısıyla, muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılamak, yardım etmek, onların da mutlu olmalarını sağlamak bu toplumun ulvi bir görevi olsa gerek.

Fatsa Dernekler Federasyonu olarak, Fatsa Ekmeğini paylaşıyor sloganıyla,  “Askıda Ekmek Var” projesinin hayata geçirilmesi için bugün Fatsa’da Beyaz fırında beyaz bir sayfa açmak için buradayız.

Bu proje ile bu gün burada, hayırseverler ile yardıma muhtaç olan insanlar arasında gönüllü yardım köprüsünü oluşturup, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden, onlarla ekmeklerini paylaşacak bir zemin hazırlayıp,  bu toplumun huzuruna bir nebze olsun katkı sağlanmış olacağız.

Bugüne kadar başta Fatsa Hamsi Festivali olmak üzere birçok sosyal projeye imza atan Fatsa Dernekler Federasyonu, şimdi de “Askıda Ekmek var” projesini hayata geçirerek, hayırsever Fatsalı hemşerilerimizin ekmeğini, ihtiyaç sahipleriyle paylaşılmasına vesile olacaktır.

Amacımız kimseyi rencide etmeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmaktır. Verende, alanda kimliği belli olmayacak. Vatandaşlar ekmek alırken bir ekmek parası fazla vererek ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olacaktır.

Bu gün Fatsa da satılan ekmeğin yüzde biri zaruret içinde olan vatandaşlarımıza ulaşabilirse bu bizim için büyük bir mutluluk olacaktır. Biz bu projeyle sadece ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ücretsiz ekmek ulaştırılmasını sağlamakla kalmayıp, Aynı zamanda yardım etme duygusu ile dolu toplumsal sorumluluğunun bilincinde olan insanlarımızın göremediği insanlara, onların onurunu incitmeden yardım yapabilme imkânı sağlamış olacağız.

Bu vesile ile Fatsa Dernekler Federasyonu tarafından hazırlanan, Toplumsal dayanışmanın en güzel örneği olan, Askıda Ekmek projesinin, Fatsa da tüm fırınlarda uygulanması temennisiyle, Fatsa için, Fatsalı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun.

Yakup YEŞİLTAŞ

Fatsa Dernekler Federasyonu

Genel Başkanı

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here