Ana Sayfa EKONOMİ ENGİNYURTTAN TEPKİ!

ENGİNYURTTAN TEPKİ!

1196
0
Paylaş


Türkiye 24 Haziran seçimlerinden sonra, 15 Temmuz 2016 da denenmiş lakin Türk Milletinin onurlu başkaldırışı ile başarıya ulaşamamış hain darbe girişiminin arkasından, ekonomik bir darbe girişimi ile de karşı karşıyadır.

24 Haziran seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ başta olmak üzere hep dedik ki, batının abd nin ve israilin hedefinde Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın şahsında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletinden intikam almak duygusu yatıyor ve isteniyor. Haçlı ittifakı bu ülke üzerinde oyunlar ve planlar kuruyor. Bundan ötürü birlik ve beraberlik içeresinde olmalıyız. Bu sebepten hareketle de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği hedef doğrultusunda lidere sadakat şerefimizdir diyerek sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın Cumhurbaşkanı olması için gayret gösterdik. Türk Milleti de gayretimizin karşılığını vererek % 52,5 ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ı Cumhurbaşkanı seçti.

Lakin abd boş durmadı. 20 aydır hapiste yatan Brunson 20 ay boyunca hiçbir problem olmazken ev hapsine çıkarıldıktan sonra Trump denilen emlakçı tüccarı resmen Türkiye’ ye savaş açtı. Kasım ayında yapılacak seçimi de planlayarak ve ona göre plan yapan Trump kendi iç siyasetine malzeme olarak Türkiye Cumhuriyeti devletini kendine düşman seçti. Yaptırımlar ve ambargolar uygulayarak Türk Milletini köşeye sıkıştırmaya çalıştı ve hala devam ediyor.

Yalnız unuttuğu bir şey var, Anafartalar’da, Sakarya’da, Dumlupınar da, Çanakkale de, en son Kıbrıs ta destan yazan, 15 Temmuz da tankların önüne yatarak yüce bir güç gösteren bu Türk Milletini trump ın unuttuğu en önemli güçtür.
Bizde milliyetçi Hareket Partisi olarak Ak Parti hükümetinin ve devletimizin yanında yer alıyoruz.

Cumhurbaşkanımız ABD mallarına ambargo koyulması ve alınamayarak boykot edilmesini ilan etti.
Bizlerde 1 haftadır şahsi olarak bu çağrıda bulunuyorduk, lakin Cumhurbaşkanımızın bunu ilan etmesi ayrı bir öneme sahip olmuştur.
Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra ve özellikle iphone marka telefonlarla ilgili söylemi, iphone telefon kullanan ve alacakların almaması konusunda ki çağrısı bizim için en önemli çağrı olmuştur.

Bu çağrı üzerine bizlerde bugün telefon bayisine gelerek iphone telefonumu teslim ediyor ve iphone kullanmayacağımı bütün Türkiye’ye ilan ediyorum ve Güney Kore menşeili samsung telefon kullanacağımı ilan ediyorum.

Sayın cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmıyorum ve yalnız bırakmamalıyız, bu çağrıyı karşılıksız bırakmamalıyız. Türkiye’deki bütün siyasetçilere, 600 milletvekiline bütün siyasi parti il-ilçe başkanlarına çağrıda bulunuyorum, herkes İphone telefonlarını bıraksın. İphone verdiğimiz para 7 milyar dolar olmuş.
Bu saatten sonra abd düşünsün.
Bu saatten sonra samsung kullanmaya başlıyorum.

Kahrolsun Abd diyerek açıklamasına son veren Enginyurt, daha sonra İ Phone marka telefonun İl başkanına teslim ederek, ‘’ bu şerefi sana bırakıyorum, ve i phone a tepki olması adına bunu kırmanızı istiyorum. Sizi göreve davet ediyorum.’’ Dedi.
il başkanı Bayii içinde telefonun üzerinde basarak parçaladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here