Ana Sayfa EĞİTİM ÜNYE-FATSA UĞUR OKULLARINDA YENİ DÖNEM

ÜNYE-FATSA UĞUR OKULLARINDA YENİ DÖNEM

1290
0
Paylaş

50 yıldır eğitim sektörünün başarılı markası olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Ünye-Fatsa Uğur okulları kampüsünde yönetim değişikliği yaptı. Anaokulundan Anadolu lisesine kadar her düzeyde eğitim öğretim yapan Uğur Okulları gücünü yerel yöneticilerle daha da artırmak için harekete geçti. Özel okulların yaygınlaştığı bu dönemde uzaktan idarenin zorlaştığını belirten yetkililer yerelde bulunan deneyimli yöneticilerin gücünden faydalanmak için böyle bir yola gidildiğini açıkladılar. Okulun yeni Kurucu Temsilcisi uzun yıllar Ünye ve Fatsa’da dershane ve özel öğretim kursunda öğretmenlik ve yöneticilik de yapan deneyimli öğretmen Nadir Orhan oldu.

Gazetemizi ziyaret eden Kurucu Nadir Orhan ve Genel Koordinatör Fırat Cenk konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “2016 yılında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları genel merkezi tarafından faaliyetine başlayan Ünye Fatsa Kampüsü anaokulundan liseye kadar tüm eğitim öğretim kademelerinde başarıyla hizmet vermektedir. Başarısı kanıtlanmış olan bu sistemle yolumuza devam edeceğiz. Uğur tecrübesi ve kalitesi aynen devam edecektir. Sadece finansal olarak biz bu sisteme dahil olduk. Uğur okulları deneyimli öğretmen kadrosu ve idarecileri ile akademik başarısı kanıtlanmış bir okuldur. Bölgemizde bulunan birçok özel okula göre son derece iyi bir donanıma sahip kampüste robotik ve kodlama eğitimleri verilmektedir. Kodlama eğitiminin milli eğitim sistemimize kazandırılmasında öncü olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarıdır. Bunun yanında sadece Uğur Okullarında bulunan ve birçok özel kurum tarafından takip edilen STEM ve erkenSTEM laboratuvarları da son teknoloji ile donatılmıştır. Akademik başarı yanında sınava hazırlık merkezi ile bir üst okulun sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de ek çalışmalar yapan Uğur okulları, 50 yıldır dershanecilik ile başlayan eğitim yolculuğunu okullaşma sürecinde de başarı ile sürdürmektedir. Bu yıl okulumuz bünyesinde Fen lisesi de açılacak. Böylece fen lisesi düzeyinde bulunan öğrencilerin de bu eğitim olanaklarından faydalanması sağlanacaktır. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın 2023 yılına kadar 500 okul hedefi bulunmaktadır. Böyle büyük hedefleri olan bir kurumla çalışmak da büyük sorumluluklar gerektirmektedir. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İnşallah başarılarımızı arttırarak sürdüreceğiz. ”

Mir Kuzey Gazetesi ailesi olarak, Ünye Fatsa Uğur okulları Kampüsün adına yakışır şekilde yönetileceğine inanıyor, yeni yönetimi hayırlı olsun diyoruz. Yüksek donanımlı bir okulun bölgemiz eğitiminde çıtayı oldukça yükselteceğini düşünüyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here